Samsung scherm vervangen

Samsung scherm vervangen

Samsung scherm vervangen. Wanneer het scherm van uw Samsung Galaxy smartphone kapot is moet u deze zo snel mogelijk vervangen! vuil vocht en dergelijke kunnen interne schade veroorzaken met als resultaat dat u dure en geliefde Samsung smartphone niet meer zal werken. Bij Electronic repair Rotterdam kunt u terecht om het scherm van uw Samsung smartphone te laten vervangen.

Een team van vakkundige monteurs staat voor u klaar om elke Samsung reparatie vakkundig en professioneel uit te voeren voor u. Bij ons kunt u 6 dagen per week terecht voor een Samsung scherm reparatie, we hebben van alle voorkomende modellen de schermen op voorraad, of dat het nu gaat om een Samsung Galaxy S7 Edge of een Samsung Galaxy S6 bij ons kunt u wachten op een scherm reparatie.

Samsung scherm reparatie met garantie

Wanneer wij een Samsung scherm reparatie voor u hebben mogen uitvoeren krijgt u van ons 3 maanden schriftelijke garantie op de uitgevoerde reparatie, dit houdt in dat wanneer er een defect aan het scherm optreedt wat onder de garantie valt deze geheel kosteloos voor u wordt vervangen.

Samsung reparatie met uitsluitend en alleen originele Samsung onderdelen

Alle onderdelen die we gebruiken voor een reparatie aan uw Samsung smartphone zijn origineel en afkomstig van Samsung! er zijn helaas namaakonderdelen in omloop die ernstige schade toe kunnen brengen aan u smartphone, pas hier dus meer op kies dus altijd voor origineel.

Reparatie afspraak maken, klaar terwijl u wacht

Er zijn 2 manieren op een reparatie afspraak te maken voor bijvoorbeeld het vervangen van een kapot scherm van uw Samsung Galaxy S7 edge. Dit kan 24 uur per dag via onze online reparatie planner, hier kiest u een datum en een tijdstip wanneer u dit het beste uitkomt of u kunt telefonisch een afspraak maken, een medewerker van de klantenservice zal voor u een afspraak inboeken.

Scherm reparatie Rotterdam, gerepareerd binnen 30 minuten.

Wanneer u bij ons een scherm reparatie afspraak maakt kunt u op de reparatie wachten in onze moderne wachtruimte, een medewerker gaat direct met uw toestel aan de gang zodat u binnen de kortste keren weer met een gerepareerd toestel naar buiten wandelt. Wij snappen als de beste dat niet iedereen zomaar van het werk zomaar weg kan om even een telefoon te laten maken, daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om vooraf een afspraak te maken dat bij binnenkomst u direct wordt geholpen en niet hoeft te wachten op klanten die voor u zijn.

Selecteer het model Samsung smartphone en bekijk alle reparatie tarieven
Samsung reparatie Rotterdam

Samsung Galaxy S8+

bekijk reparatie tarieven

Samsung Galaxy S8 reparatie Rotterdam

Samsung Galaxy S8

bekijk reparatie tarieven

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie Rotterdam

Samsung Galaxy S7 Edge

bekijk reparatie tarieven

Samsung Galaxy S7 reparatie Rotterdam

Samsung Galaxy S7

bekijk reparatie tarieven

Samsung Galaxy S6 Edge+ reparatie Rotterdam

Samsung Galaxy S6 Edge+

bekijk reparatie tarieven

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie Rotterdam

Samsung Galaxy S6 Edge

bekijk reparatie tarieven

Samsung Galaxy S6 reparatie Rotterdam

Samsung Galaxy S6

bekijk reparatie tarieven

Samsung Galaxy S5 Neo reparatie Rotterdam

Samsung Galaxy S5 Neo

bekijk reparatie tarieven

Samsung Galaxy S5 reparatie Rotterdam

Samsung Galaxy S5

bekijk reparatie tarieven