iPhone 6 reparatie

iPhone 6 reparatie Rotterdam

iPhone 6 reparatie Rotterdam. Voor een iPhone 6 reparatie in Rotterdam kun je 5 dagen per week terecht bij ons. Hier staat een team vakkundig personeel voor je klaar om je kapotte iPhone 6 te repareren. Of dat het nu gaat om een kapot scherm of een oplaadconnector reparatie onze monteurs draaien hun handen er niet voor om. Na de reparatie ziet je iPhone 6 er weer uit als nieuw, en je krijgt ook nog eens 3 maanden garantie op de reparatie.

iPhone 6 scherm laten maken

Wanneer er een barst of scheur in het scherm van je iPhone 6 zit is het noodzaak het kapotte scherm zo snel mogelijk te laten vervangen, vuil en vocht kan je iPhone binnen dringen met alle gevolgen van dien. Wanneer je jouw iPhone door ons laat repareren vervangen we het scherm en de touchscreen, dus niet zoals de meeste “belhuizen” op de hoek die je kapotte glas voor een paar tientjes eraf peuteren nee bij ons krijg je een geheel nieuw en origineel iPhone scherm.

iPhone 6 reparatie Rotterdam goedkoop

Daar waar andere proberen je teveel te laten betalen zijn wij een transparante en eerlijke partij, we zijn van mening dat onze klanten alleen betalen voor wat er betaald moet worden, dus geen kleine lettertjes en andere spook dingen. Openheid en transparant staan beide bij ons hoog in het vaandel.

iPhone 6 vandaag nog laten repareren in Rotterdam

Bij ons kunt u in de meeste gevallen dezelfde dag langs komen voor een iPhone 6 reparatie, wanneer u via de website een reparatie afspraak maakt wordt u bij binnenkomst direct geholpen. Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? dat behoort ook tot de mogelijkheden, bel hiervoor met 0180471155 en kies voor optie 2 een medewerker staat u graag te woord. Kortom voor een iPhone 6 reparatie in Rotterdam ben u bij ons aan het goede adres.

iPhone 6 reparatie met garantie

Op de uitgevoerde reparatie aan uw iPhone 6 reparatie in Rotterdam krijgt u 3 maanden garantie (val/stoot en waterschade uitgesloten) mocht het onderdeel wat we hebben vervangen dus defect gaan en dit valt binnen de fabrieksgarantie wordt deze geheel kosteloos voor u vervangen.

iPhone 6 reparatie namaak/replica aanbiedingen

Er zijn “reparatiebedrijven” die zeer goedkoop een iPhone 6 scherm reparatie aanbieden voor een paar tientjes! dit zijn namaak/replica schermen die ernstige schade aanbrengen aan uw geliefde iPhone 6! ga hier dus niet mee in zee want hier geld het gezegd “goedkoop is duurkoop”. Laat uw iPhone 6 dus repareren met de juiste onderdelen en betaal iets meer maar dan bent u verzekerd dat u nog lang kan genieten van uw iPhone 6.

iPhone 6 reparatie Rotterdam

iPhone 6 scherm zwart

€ 79.- maak reparatie afspraak

iPhone 6 scherm wit

iPhone 6 scherm wit

€ 79.- maak reparatie afspraak

iPhone 6 Batterij

iPhone 6 Batterij.

€ 50,- maak reparatie afspraak

iPhone 6 oplaad connector

iPhone 6 oplaad connector

€ 64,95 maak reparatie afspraak

iPhone 6 back camera

iPhone 6 back camera

€ 69,- maak reparatie afspraak

iPhone 6 scherm reparatie Rotterdam.

iPhone 6 Waterschade en Apple iPhone 6 reparatie.

Electronic Repair maakt gebruik van de laatste technieken om vochtschade te herstellen, let op dat bij waterschade het toestel niet altijd te maken is. Belangrijk is, na contact met water, het toestel niet aan te zetten.
Mocht deze aan staan het toestel vooral uitzetten! Ook vooral niet aan de stroom te hangen. Uw toestel moet achter blijven voor uitgebreide werkzaamheden!.

Een succesvolle waterschade reparatie kost 119,95 euro zonder dat er onderdelen als een display en batterij vervangen dienen te worden.
Hier zit bij inbegrepen een uitgebreide schoonmaak en eventuele reparatie werkzaamheden onder de microscoop aan de printplaat. In veruit de meeste gevallen kunnen we de schade herstellen voor 119,90 euro.
Mocht een reparatie niet succesvol zijn betaalt u dus enkel 49,95 euro voor het onderzoek.

Mocht uw nog andere vragen hebben over een Apple iPhone 6 reparatie, neemt u dan gerust contact met ons op. onze medewerkers staan uw graag te woord met antwoorden op al je vragen.