Harman kardon subwoofer reparatie

Harman Kardon sub woofer reparatie

Harman kardon sub woofer reparatie dit is een vak apart waar ervaring en deskundigheid een vereiste is. De meeste voorkomende klachten bij Harman Kardon subwoofers zijn:

  • Detectie problemen
  • Knipperende led
  • Ploffen uit de sub woofer
  • Niet meer aangaan

We hebben bijna alle klachten voorbij zien komen op de technische dienst en hebben deze allemaal kunnen herstellen. De sub woofer is in de meeste gevallen een onderdeel van een complete set waardoor afschrijven vaak een lastig iets is, door jarenlange ervaring van onze monteurs zijn we erin geslaagd om de meeste defecten te achterhalen en op te lossen.

Doordat de onderdelen van de sub woofer lucht dicht verpakt zitten in de sub woofer neemt de warmte ontwikkeling extreem toe waardoor er diverse componenten kapot gaan, daardoor kunnen de bovenstaande klachten optreden.

Harman kardon subwoofer reparatie

Harman Kardon subwoofer reparatie in Rotterdam

Door de jaren heen hebben we al tientallen klanten blij kunnen maken met het herstellen van hun Harman Kardon Subwoofer! Tegen een betaalbare prijs wordt de kapotte subwoofer door een audio specialist nagekeken en wordt er een offerte opgemaakt na akkoord zal de specialist overgaan tot herstel en zal binnen 5 werkdagen uw subwoofer herstel zijn waarna u weer kunt genieten.

De reparatie is betaalbaar voor een ieder dus aarzel niet om contact met ons op te nemen, we staat u graag te woord met adviezen. 

Meest voorkomende modellen Harman Kardon die we repareren.

  • Harman Kardon SUB TS7
  • Harman Kardon SUB TS11
  • Harman Kardon HKTS210SUB-230
  • Harman Kardon SUB TS2

Dit zijn de meest vookomende modellen die bij ons ter reparatie aangeboden worden maar uiteraard zijn alle modellen bij ons welkom voor onderzoek en reparatie. Door onze brede kennis en expertise zijn we in de meeste gevallen in staat om de subwoofer te herstellen waarna u weer jaren plezier kan hebben van de subwoofer.