Printplaat reparatie

Printplaat reparatie

Printplaat reparatie

Printplaat weggooien of repareren? Tegenwoordig zit er in elk apparaat wel een printplaat of meerdere printplaten die nodig zijn voor een correcte werking van het apparaat maar helaas kunnen ze net zo goed als de behuizing kapotgaan.

Het is dan ook zonde om een geheel apparaat weg te gooien als u bij ons terecht kan voor een Printplaat reparatie.

Wist u dat er vaak maar een paar onderdelen van de printplaat vervangen hoeven te worden om hem weer als vanouds te laten functioneren dit alles dient door een specialist uitgevoerd te worden. 

Repareren en modificeren: Goedkoper, beter, duurzaam en milieubewust!

Laat ons uw defecte elektronica repareren en ervaar het zelf!

De combinatie van veel ervaring, de juiste gereedschappen, de beste apparatuur en topkwaliteit onderdelen garanderen een duurzame reparatie waardoor er weer een apparaat minder op de vuilnisberg beland.

Een enkele printplaat vervangen brengt vaak zeer lage kosten met zich mee. De crux zit hem evenwel in het lokaliseren van het probleem, waar u als ondernemer niet de tijd of expertise voor heeft. Door onze kennis en ervaring kunnen wij in de meeste gevallen uw apparatuur weer laten functioneren voor een fractie van de nieuwprijs.

Niet meer te repareren? Dit is onjuist.

In een groot deel van de gevallen zijn het slechts een paar onderdelen die defect en/of versleten zijn en indien deze "zwakke plekken" vervangen worden door betere componenten gaat een gerepareerde printplaat vaak zelfs langer mee dan het origineel!
De meeste elektronische componenten zijn namelijk niet slijtagegevoelig en hebben een vrijwel "oneindige" levensduur.

Ook worden storingen vaak veroorzaakt door thermische of mechanische overbelasting, losse contacten, slechte solderingen, vuil, vocht, breuk van printsporen, etc.

U bespaart niet alleen op kostbare investeringen maar heeft u bovendien wel eens nagedacht over de consequenties voor het milieu?
Voor elke afgedankte printplaat moet een nieuwe worden geproduceerd welke bestaat uit zeer veel onderdelen.
En dan hebben we het nog niet over complete machines die afgedankt worden wegens een door ons eenvoudig op te lossen probleem.

Printplaat reparatie voor de zakelijke markt.

Bent u een dienstverlener en zit u met een probleem dat er een printplaat defect is gegaan van een machine en/of apparaat? Geen nood we staan voor uw organisatie klaar om direct een Printplaat reparatie uit te voeren. Onze specialisten lokaliseren het probleem en herstellen de kapotte printplaat razendsnel zodat u uw klant weer snel op weg kan helpen.