iPhone 6S reparatie

iPhone 6S reparatie. Wanneer uw iPhone 6s defect is geraakt door bijvoorbeeld een val of door waterschade wilt u deze snel en vakkundig gerepareerd hebben, Scherm reparatie Rotterdam is uw reparatiebedrijf die alle reparaties aan de iPhone 6s kan uitvoeren. Als het scherm van uw iPhone 6s kapot is dient deze vervangen te worden door een nieuw exemplaar, onze monteurs vervangen binnen 30 minuten het defecte scherm door een nieuw scherm.

iPhone 6S reparatie Rotterdam

Er wordt tevens ook gelijk gekeken of de laatste software op het toestel staat, zo niet wordt deze geheel kosteloos voor u geïnstalleerd. Ook wanneer uw iPhone 6s problemen heeft met de accu of oplaadconnector kunt u bij ons terecht, we hebben de meeste onderdelen voor de iPhone 6s standaard op voorraad dus u kunt wachten op de reparatie, deze duurt doorgaans 30 minuten.

iPhone 6S scherm reparatie Rotterdam.

Een scherm reparatie duurt doorgaans 30 minuten, een technicus demonteert eerst vakkundig het kapotte scherm en bekijkt of er verder geen schade of losgeschoten stekkertjes zijn, vervolgens zal er een nieuw scherm gemonteerd worden waarna het toestel grondig wordt getest. U kunt ervan uit gaan wanneer u uw iPhone 6s weer in gebruik neemt deze weer zo goed is als nieuw.

iPhone 6S laten repareren in Rotterdam.

Dankzij onze gunstige ligging zijn we uitstekend bereikbaar voor onze klanten met de auto, maar ook met het openbaar vervoer. We zijn gevestigd op randje Rotterdam en Barendrecht. Tevens is het bij ons gratis parkeren voor de deur en is er gratis koffie, thee en wifi. Kortom u bent van alle gemakken voorzien terwijl we de reparatie voor u uitvoeren.

iPhone 6S reparatie met garantie.

Wanneer we een reparatie aan uw iPhone 6s hebben uitgevoerd krijgt u 3 maanden garantie (val-stoot en waterschade uitgesloten) dit houdt in dat wanneer het onderdeel wat is vervangen defect raakt deze geheel kosteloos voor u wordt vervangen.iPhone 6S reparatie afspraak maken

We snappen dat niet iedereen de tijd heeft om zomaar langs te komen voor een iPhone 6s reparatie, voor deze klanten bieden we de service aan dat u zelf op een datum en een tijdstip een reparatie afspraak kunt maken met behulp van de online reparatie planner. Hier kiest u een datum en een tijdstip wanneer dit u het beste uitkomt, bij binnenkomst wordt u dan direct geholpen door een medewerker.

Blijft de garantie van mijn toestel behouden?

nee. De garantie vervalt.

iPhone 6S reparatie

iPhone 6S display zwart

€ 119.- maak reparatie afspraak

iPhone 6S display wit

iPhone 6S display wit

€ 119.- maak reparatie afspraak

iPhone 6S Batterij

iPhone 6S Batterij

€ 69,- maak reparatie afspraak

iPhone 6S oplaad connector

iPhone 6S oplaad connector

€ 79,- maak reparatie afspraak

iPhone 6S back camera

iPhone 6S back camera

€ 69,- maak reparatie afspraak