Televisie reparatie Rotterdam

Televisie reparatie Rotterdam.

Televisie reparatie in Rotterdam nodig? Vandaag de dag gebruiken we onze televisie niet alleen maar meer om programma’s te bekijken. De huidige generatie televisies zit boordevol hoogstaande techniek waardoor de consument gebruik kan maken van Smart tv, Skype, apps, enz. uiteraard kan er altijd iets defect gaan in de televisie waardoor deze niet meer werkt.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we in korte tijd een diagnose stellen en met een prijsopgave komen voordat we een televisie reparatie uitvoeren. Uw bepaalt wat wij doen.

Geen dure tv-reparatie bij ons.

Niks is zo erg als je dure tv-defect raakt, Electronic Repair in Rotterdam is in staat om in de meeste gevallen uw toestel te herstellen. In onze uitgebreide werkplaats wordt het toestel grondig nagekeken en u wordt altijd vooraf geïnformeerd wat het defect is aan uw toestel zodat u achteraf nooit voor een dure verrassing komt te staan. We maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen!

We voeren aan de volgende tv merken en toestellen reparaties uit:

Plasma televisies en lcd-led televisies dit doen we voor alle merken. Dankzij ons grote netwerk zijn we instaat om op kort termijn het defecte onderdeel te bestellen bij de fabrikant waardoor de reparatietijd relatief kort is bij ons. Door onze jarenlange ervaring zijn we in de meeste gevallen in staat om de reparatie op componenten niveau uit te voeren. Dit houdt in dat we alleen het defecte onderdeel vervangen i.p.v. bijvoorbeeld een heel component.

Dit scheelt in de kosten voor uw als klant, uiteraard is dit niet in alle gevallen mogelijk en zullen we met uw overleggen en onze adviezen uitbrengen aan u. Meer vragen over een televisie reparatie? neem dan gerust contact met ons op we staan u graag te woord, of bezoek ons op het onderstaande adres.

Electronic Repair Rotterdam
Anthonetta Kuijlstraat 15
3066 GS Rotterdam
Telefoonnummer: 0180-471155

Aan welke merken televisies voeren wij reparaties uit?

Daar hebben wij een heel kort antwoord op: Alle merken! dankzij onze ervaring en goede contacten met de fabrikanten kunnen wij voor elk merk televisieonderdelen en dergelijke bestellen.

Wat zijn de reparatietijden?

Dit is per televisie sterk afhankelijk wat het defect is, doorgaans is de doorlooptijd 7 werkdagen. Het kan voorkomen dat er een onderdeel speciaal besteld dient te worden dan loopt de reparatie maximaal 2 dagen uit. Uw wordt altijd vooraf op de hoogte gesteld mocht een reparatie uitlopen.

Uw defecte televisie aanmelden voor een reparatie.

Heb je vragen omtrent een televisie reparatie, of wil je je kapotte televisie aanmelden voor een reparatie maak dan gebruik van het onderstaande formulier. Vul deze zo volledig mogelijk in dit versnelt het reparatie traject. We streven erna om binnen 1 werkdag je terug te bellen.

Vertoont uw televisie kuren of gaat deze helemaal niet meer aan? Electronic Repair Rotterdam helpt u graag met uw televisie reparatie in Rotterdam. Onze reparateurs verstaan hun vak en weten precies wat de meest voorkomende mankementen bij uiteenlopende merken televisies zijn. Zo weet u zeker dat het probleem wordt opgelost en u snel weer televisie kunt kijken.

Ongeacht het merk of de reputatie kan uw televisie het namelijk ineens begeven. Of u nu een oude televisie van Philips heeft of de allernieuwste smart-tv van Samsung: bij elektronica bestaat altijd het risico op onverwachte problemen. Voor een snelle en kundige televisie reparatie in Rotterdam maakt u gebruik van de expertise van Electronic Repair Rotterdam.

Televisie repareren Rotterdam

Onze specialisten zijn al vele jaren werkzaam in de omgeving van Rotterdam en hebben veel ervaring opgedaan met de reparatie van kapotte televisies. In de loop der jaren hebben de televisies van alle grote merken bij ons de revue gepasseerd. Bij elk merk zijn wij dan ook op de hoogte van specifieke eigenaardigheden en problemen die vaak optreden.

Electronic Repair Rotterdam is hierdoor in staat u de beste mogelijke service te bieden. Naast een effectieve televisie reparatie in Rotterdam, kunt u rekenen op een grote mate van klantvriendelijkheid en deskundig advies. Zo weet u zeker dat de kans minimaal is dat de problemen met uw televisie na reparatie terugkeren.

Tv-scherm reparatie Rotterdam

Een kwetsbaar onderdeel bij veel televisies is het beeldscherm. Heeft u spelende kinderen in huis of is de televisie iets te ruw behandeld tijdens een verhuizing? Dit zijn allemaal voorbeelden van situaties waarin een kras of barst in het scherm al snel kan optreden. In dat geval is een tv-scherm reparatie in Rotterdam de ideale oplossing.

In sommige gevallen kunnen wij het televisiescherm eenvoudig repareren, terwijl in andere situaties de montage van een geheel nieuw scherm noodzakelijk is. Wat het mankement ook is: de experts van Electronic Repair Rotterdam lossen de problemen snel op zodat u weer zorgeloos kunt genieten van uw televisie.

Televisie reparatie service in Rotterdam

Een televisie reparatie in Rotterdam is in veel gevallen een prijzige aangelegenheid. Electronic Repair Rotterdam vormt de uitzondering op de regel, waardoor u zeker weet dat u niet te duur uit bent. In tegenstelling tot veel andere reparatiebedrijven, krijgt u vooraf een heldere en voordelige offerte. Zo bent u niet alleen goedkoop uit, maar voorkomt u daarnaast onverwachte verrassingen.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Electronic Repair Rotterdam of wilt u meer weten over een televisie reparatie in Rotterdam? Op onze website leest u meer over de dienstverlening en onze transparante tarieven. Daarnaast zijn wij bereikbaar via het contact formulier of telefonisch via 0180-471155.

Televisie langs brengen voor reparatie.

U hoeft bij ons geen afspraak te maken om uw televisie te laten repareren bij ons, u kunt 5 dagen per week uw defecte televisie langs brengen bij onze vestiging, wel vragen wij u om de onderzoekskosten van €50,- vooraf te voldoen deze worden op de uiteindelijke reparatienota weer in mindering gebracht. Onze openingstijden vindt u op de contactpagina van de website.

Heeft u vragen of opmerkingen bel ons dan op telefoonnummer 0180-471155.

Televisie reparatie Rotterdam
LG reparatie Rotterdam
Philips reparatie Rotterdam