iPhone 6 plus reparatie

iPhone 6 plus reparatie.

iPhone 6 plus reparatie. Voor een iPhone 6 Plus scherm reparatie ben u bij ons aan het goede adres. Is uw telefoon gevallen en is uw scherm hierdoor gebarsten? Geen probleem! Vanaf nu kunt u namelijk bij ons terecht voor een Apple iPhone 6 Plus reparatie. Onze gecertificeerde medewerkers repareren het scherm van uw telefoon terwijl u wacht. Klaar terwijl u wacht dus, lang wachten of uw toestel opsturen voor reparatie is niet nodig bij ons gaat u bellend de deur weer uit makkelijker en sneller kan het niet. Voor meer informatie over een iPhone reparatie of een andere reparatie vraag neem gerust contact op met onze klantenservice een medewerker staat u graag te woord.

iPhone 6 plus reparatie met garantie.

Op elke reparatie de we uitvoeren geven wij 3 maanden garantie (val/stoot en waterschade uitgesloten) dit houdt in het kort in dat mocht het onverhoopt voorkomen dat een onderdeel defect raakt door een fabrieksfout we deze geheel kosteloos voor u vervangen. Tijdens een massa productie kan er iets fout gaan tijdens de fabricage dar hebben wij helaas geen invloed op maar wij laten u als onze klant niet "in de regen staan" maar helpen u met het oplossen van het probleem.

iPhone 6 plus reparatie met officiële factuur.

Bij ons krijgt u een officiële factuur na de reparatie, deze kunt u eventueel gebruiken om de schade te verhalen op uw verzekering. Tevens kunnen wij bemiddelen wanneer de verzekeraar meer informatie nodig heeft inzake een schade en verhalen op de verzekering informeer na de mogelijkheden.

iPhone 6 Plus opsturen voor reparatie.

Als u niet in de gelegenheid bent om langs onze vestiging in Rotterdam te komen bieden wij u de service om uw iPhone 6 plus naar ons op te sturen. Bij binnenkomst wordt uw iPhone direct nagekeken en u wordt telefonisch of per e-mail op de hoogte gehouden wat er vervangen dient te worden, dus nooit achteraf een factuur waar u niks vanaf weet.

iPhone 6 plus waterschade reparatie.

Wij maken gebruik van de laatste technieken om vochtschade te herstellen, let op dat bij waterschade het toestel niet altijd te maken is. Belangrijk is, na contact met water, het toestel niet aan te zetten. Een succesvolle waterschade reparatie kost €119,95 zonder dat er onderdelen als een display en batterij vervangen dienen te worden.
iPhone 6 plus reparatie

iPhone 6 Plus scherm zwart

€ 119.- maak reparatie afspraak

iPhone 6 Plus scherm wit

iPhone 6 Plus scherm wit

€ 119.- maak reparatie afspraak

iPhone 6 Plus Batterij

iPhone 6 Plus Batterij.

€ 50,- maak reparatie afspraak

iPhone 6S oplaad connector

iPhone 6 Plus oplaad connector

€ 79,- maak reparatie afspraak

iPhone 6S back camera

iPhone 6 Plus back camera

€ 69,- maak reparatie afspraak