iPad Air reparatie

iPad Air reparatie.

iPad Air reparatie nodig? is het scherm van u iPad Air kapot of gebarsten? komt u dan lang bij ons in Barendrecht. We vervangen vakkundig het kapotte scherm door een nieuw origineel exemplaar. Lang blijven door met een gebarsten scherm is gevaarlijk, er kunnen kleine glas splinters van het scherm afkomen met alle gevolgen van dien. U kunt bij ons 5 dagen per week terecht bij Electronic Repair. Is het scherm kapot of heb je waterschade maak dan zo snel mogelijk een afspraak voordat er meer interne schade ontstaat.

Het is daarom noodzaak om het gebarsten scherm zo snel mogelijk te laten vervangen. Bel ons vandaag nog voor een scherm reparatie of maak gebruik van onze online afspraken systeem.

iPad Air LCD zwart

iPad Air LCD zwart

€ 139,- maak reparatie afspraak

iPad Air LCD wit

iPad Air LCD wit

€ 139,- maak reparatie afspraak

iPad Air 2 accu

iPad Air accu

€ 105,- maak reparatie afspraak

 

Garantie op de iPad Air reparatie.

Uw krijgt van ons 3 maanden schriftelijke garantie op de reparatie, mocht er wat zijn en het valt onder een “montage of fabrieksgarantie” dan is het herstel kosteloos voor u. Schade en verzekering. Het kan voorkomen dat de schade aan u iPad Air gedekt is door u inboedelverzekeraar, navraag bij de verzekeraar kan uitsluitsel geven of de schade gedekt is. Indien de schade onder u inboedelverzekering valt moet u in de meeste gevallen de factuur eerst zelf “voorschieten” achteraf wanneer u onze factuur opstuurt krijg u het bedrag terug gestort. Online of telefonisch een afspraak maken. Bij ons kan je op 2 manieren een reparatie afspraak maken, dit kan via de online afspraken planner of telefonisch via onze klantenservice. Op werkdagen van 08:00 tot 17:00 staan onze medewerkers voor u klaar om een afspraak in te boeken op een door u opgegeven datum en tijd.