Televisie reparatie Den Haag

Televisie reparatie Den Haag.

Bent u woonachtig in Den Haag en omgeving en heeft u een Televisie reparatie in Den Haag nodig? Electronic Repair Televisie reparatie is de vakkundige televisie reparatiebedrijf in Zuid West Nederland. We repareren alle merken televisies ongeachte de leeftijd, door ons gebruik van uitsluitend en alleen originele onderdelen zijn we in staat om uw defecte Samsung, LG, Phillips of overige merk televisie binnen no-time te herstellen.

Televisie reparatie Zuid Nederland.

In de meeste gevallen kunnen we de defecte televisie op componentenniveau herstellen, dit houdt in het kort in dat een specialist het defecte onderdeel opspoort en vervangt wat vele malen goedkoper is dan een gehele module te vervangen! Bij de meeste andere bedrijven wordt er al snel gezegd dat er een complete module vervangen dient te worden, of erger dat het toestel in zijn geheel niet meer te maken is Electronic Repair zal in de meeste gevallen de kapotte televisie weer kunnen herstellen tegen een betaalbare prijs.

Televisie reparatie Den Haag met garantie.

Daar we van mening zijn dat we u de beste service hebben gegeven vinden we het niet meer dan normaal dat u 3 maanden garantie  krijgt op de uitgevoerde reparatie en het vervangen onderdeel. Dit houdt in het kort in dat mocht het defect weer optreden of het vervangen onderdeel gaat defect door een fabricage fout deze geheel kosteloos wordt vervangen. Voor alle voorwaarden verwijzen we u naar de algemene voorwaarden die vermeld staan op de website.

Televisie reparatie van alle merken

Doordat onze televisie specialisten jarenlange ervaring hebben en diverse trainen hebben gevolgd die door de fabrikanten worden gegeven zijn onze specialisten instaat om elke merk en model te kunnen nakijken en te herstellen, dit houdt dat de doorlooptijd bij ons vrij kort is waardoor u weer snel over ruw toestel kunt beschikken.

Vragen over een televisie reparatie

Heeft u vragen over een televisie reparatie en/of andere vraag? maak dan gebruik van het contactformulier op onze website doorgaans zult u binnen 2 werkdagen een reactie terug ontvangen.

Televisie reparatie Den Haag

Oeps! We konden je formulier niet vinden.