iPhone 7 scherm reparatie Rotterdam

iPhone 7 scherm reparatie Rotterdam.

Voor een iPhone 7 scherm reparatie Rotterdam bent je bij ons aan het goede adres! binnen no-time hebben onze monteurs het kapotte scherm van je iPhone 7 vervangen door een geheel nieuw scherm en dat alles terwijl je wacht. Het kan je zomaar gebeuren tijdens een avondje stappen stoot iemand tegen je aan en je iPhone 7 valt op de grond met als resultaat een kapot scherm van je iPhone 7 hier baal je natuurlijk goed van want je bent nu niet meer bereikbaar en je kan ook geen berichtjes meer sturen of iemand bellen als het nodig is. In al deze gevallen zijn wij je graag van dienst met een iPhone 7 scherm reparatie in Rotterdam je kan online een afspraak maken of als je in de buurt bent even langskomen en we helpen je direct met het vervangen van het kapotte scherm.

iPhone 7 scherm reparatie klaar terwijl je erop wacht

Ja je leest het goed bij ons geen wekenlang je iPhone kwijt, nee direct meenemen nadat het kapotte scherm is vervangen! dat is hoe wij werken onze klanten direct weer op weg helpen als hun iPhone 7 kapot is. In ons mooie en aantrekkelijke vestiging in Rotterdam en Barendrecht kan je gratis parkeren voor de deur en staat er een kop verse koffie op je te wachten terwijl de monteur direct met je iPhone 7 aan de gang gaat. De gemiddeld reparatietijd voor het vervangen van een kapot scherm van een iPhone 7 is 30 minuten na de reparatie is je iPhone 7 weer zo goed als nieuw.

iPhone 7 scherm reparatie met garantie

Wanneer het kapotte scherm van je iPhone 7 is vervangen zijn we er zeker van dat je iPhone weer zo goed is als nieuw, vandaar krijg je op het nieuwe scherm van je iPhone 7 3 maanden garantie. Is de reparatie gedekt door de verzekering? in dat geval kan je de factuur die je van ons krijgt direct doorsturen aan je verzekeraar. Kortom ben je op zoek naar een betrouwbaar en vooral kundig bedrijf voor een iPhone 7 scherm reparatie Rotterdam? stop dan met zoeken en neem contact met ons op, wij zorgen ervoor dat je binnen no-time weer gebruik kan maken van je iPhone 7!

iPhone 7 opsturen voor reparatie

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen voor een iPhone 7 reparatie bieden wij u de kans om het toestel naar ons op te sturen. Bij binnenkomst zorgen wij ervoor dat binnen uiterlijk 3 werkdagen uw iPhone 7 gerepareerd retour komt.

Blijft de garantie van mijn toestel behouden?

Nee. De garantie vervalt.

iPhone 7 scherm reparatie Rotterdam

iPhone 7 display zwart

€ 249,- maak reparatie afspraak

iPhone 7 display wit

iPhone 7 display wit

€ 249,- maak reparatie afspraak

iPhone 7 accu

iPhone 7 accu

€ 69,- maak reparatie afspraak

iPhone 7 oplaad connector

iPhone 7 oplaad connector

€ 69,- maak reparatie afspraak

iPhone 7 opsturen voor reparatie

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om langs te komen voor een iPhone 7 reparatie bieden wij u de kans om het toestel naar ons op te sturen. Bij binnenkomst zorgen wij ervoor dat binnen uiterlijk 3 werkdagen uw iPhone 7 gerepareerd retour komt.

Blijft de garantie van mijn toestel behouden?

Nee. De garantie vervalt.