iPhone 5S reparatie

iPhone 5S scherm reparatie Rotterdam.

iPhone 5S reparatie is uw telefoon gevallen en is uw scherm hierdoor gebarsten? Geen probleem! Vanaf nu kunt u namelijk Electronic repair Rotterdam terecht voor een iPhone 5S scherm reparatie Rotterdam, iPhone 5S reparatie Rotterdam en voor iPhone 5s scherm vervangen Rotterdam. Onze gecertificeerde medewerkers repareren het scherm van uw telefoon terwijl u wacht. Klaar terwijl u wacht dus. Lang wachten of uw toestel opsturen voor reparatie is niet nodig: bij ons gaat u bellend de deur weer uit. Makkelijker en sneller kan het niet.

iPhone 5S reparatie klaar terwijl u wacht.

Gemiddeld neemt een iPhone 5S scherm reparatie 30 minuten in beslag, binnen deze tijd wordt het kapotte scherm vakkundig gedemonteerd en vervangen door een nieuw exemplaar. Ook wordt gecontroleerd of de software bijgewerkt is, zo niet dan wordt dit geheel kosteloos voor u gedaan.

iPhone 5/5S/5C waterschade onderzoek.

iPhone 5S reparatie. Let op dat bij waterschade het toestel niet altijd te maken is. Belangrijk is, na contact met water, het toestel niet aan te zetten. Mocht deze aan staan het toestel vooral uitzetten! Ook vooral niet aan de stroom te hangen. Uw toestel moet achter blijven voor uitgebreide werkzaamheden!. Een succesvolle waterschade reparatie kost 99,90 euro zonder dat er onderdelen als een display en batterij vervangen dienen te worden. Hier zit bij inbegrepen een uitgebreide schoonmaak en eventuele reparatie werkzaamheden onder de microscoop aan de printplaat. In veruit de meeste gevallen kunnen we de schade herstellen voor 99,90 euro. Mocht een reparatie niet succesvol zijn betaalt u dus enkel 49,95 euro voor het onderzoek.

Nog andere vragen over een Apple iPhone 5S reparatie neem dan contact met ons op dit kan telefonisch of per email. We zijn op werkdagen bereiken vanaf 08:00 tot 17:00 en op zaterdag van 08:00 tot 12:30.

iPhone 5S reparatie

iPhone 5S display zwart

€ 99,- maak reparatie afspraak

iPhone 5S display wit

iPhone 5S display wit

€ 99,- maak reparatie afspraak

iPhone 5S  accu

iPhone 5S accu

€ 60,- maak reparatie afspraak

iPhone 5S  oplaad connector

iPhone 5S oplaad connector

€ 60,- maak reparatie afspraak