iPhone SE reparatie

iPhone SE reparatie Rotterdam.

iPhone SE reparatie. Wanneer u gloednieuw iPhone SE gevallen is en bijvoorbeeld het scherm kapot is wilt u deze zo snel mogelijk gerepareerd hebben. In dat geval kunt u terecht bij Scherm reparatie Rotterdam, hier vervangen wij het kapotte scherm van u iPhone SE binnen 30 minuten door een gloednieuw scherm inclusief touchscreen.

iPhone SE vandaag nog gerepareerd.

In de meeste gevallen kunt u dezelfde dag nog terecht voor een reparatie aan een iPhone SE, maar u kan ook met behulp van onze online afspraken planner een datum en een tijdstip selecteren wat u het beste uitkomt.

Scherm reparatie iPhone SE.

Bij een val op de grond is meestal het scherm kapot van u iPhone SE, dit is natuurlijk balen wat je iPhone SE is net nieuw en nu al kapot, in dat geval staat een vakkundig team voor u klaar om binnen 30 minuten het kapotte scherm te vervangen door een nieuwe. Na de reparatie ziet u iPhone SE er weer uit als nieuw en krijgt u ook nog 3 maanden garantie op de reparatie.

Smartphonepolis voor de iPhone SE.

Het is mogelijk om voor een paar euro per maand je nieuwe iPhone SE te verzekeren tegen de meest voorkomende schade’s en reparaties. In de meeste gevallen is een schermreparatie een dure reparatie, met een smartphonepolis van EWP betaal je in de meeste gevallen alleen je eigen bijdrage en wij handelen de rest af met de verzekeraar. Voor het afsluiten van een EWP smartphonepolis kan je terecht bij onze vestiging, een medewerker van de klantenservice staat je graag te woord.
iPhone SE reparatie

iPhone SE display zwart

€ 99,- maak reparatie afspraak

iPhone SE display wit

iPhone SE display wit

€ 99,- maak reparatie afspraak

iPhone SE accu

iPhone SE accu

€ 60,- maak reparatie afspraak

iPhone SE oplaad connector

iPhone SE oplaad connector

€ 60,- maak reparatie afspraak