Audio reparatie foto’s

Audio reparatie foto’s

Audio reparatie foto’s.

Audio reparatie foto’s. Vintage audio reparatie is een specialisatie op zich, onze monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van vintage audio reparaties. Denk hierbij aan bandrecorders, videospelers, mengpanelen en versterkers. Een reparatie aan deze apparaten vergt veel kennis en kunde op het gebied van elektronica. In onze moderne werkplaats voorzien van alle apparatuur zijn we in staat om alle reparaties aan uw vintage audio uit te voeren onder de beste omstandigheden. Om u een inzicht te geven welke apparaten wij repareren hebben wij een kleine overzicht hier op de pagina geplaatst welke apparaten onze klanten aanbieden voor reparaties.

Bandrecorder reparatie Rotterdam.

Is uw geliefde bandrecorder is defect geraakt? geeft deze geen geluid meer? of heeft deze een onderhoudsbeurt nodig? stop dan met zoeken en neem contact met ons op. Wij zijn een bekendheid als het gaat om een reparatie aan een bandrecorder, al jarenlang repareren onze monteurs bandrecorders van diverse merken en modellen. Door de jaren heen is er kennis en kunde opgebouwd van elk model bandrecorder waardoor wij in staat zijn om bijna elk defect voor uw te herstellen tegen een betaalbare prijs. Wilt uw meer informatie? neemt u dan contact met ons op.

Versterker reparatie Rotterdam

Voor al uw (vintage) versterker reparaties kunt u bij ons terecht, van een complete revisie tot aan het herstellen van defecte componenten wij verzorgen het complete traject.

bandrecorder reparatie
bandrecorder reparatie 1

Platenspeler reparatie Rotterdam

De platenspeler ligt al tijden achter ons en is vervangen door de dvd en de mp3 spelers, toch zijn er grote aantallen platen speler die nog steeds met veel plezier worden gebruikt bij onze klanten. Ook deze apparaten hebben onderhoud nodig, door de jaren heen treedt er slijtage op aan noodzakelijke onderdelen, of heeft de platenspeler een onderhoudsbeurt nodig. Wij verzorgen het complete reparatie traject, bij binnenkomst wordt uw platenspeler door een ervaren technicus onderzocht op diverse belangrijke punten en wordt het defect opgespoord.

Dit kan een tijdrovende klus zijn daarom melden wij ook vooraf dat een reparatie zeker een week kan duren. Heeft uw een platen speler die defect is? of heeft uw platenspeler een onderhoudsbeurt nodig? neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u weer jaren van uw geliefde platenspeler kan genieten.

Altijd een oplossing.

Zoals u hier boven heeft kunnen zien zijn we van alle markten thuis op het gebied van vintage audio reparatie. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, we zijn 5 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0180-471155 (optie 2 audio vragen) of stuur een email via de website.

Audio reparatie Rotterdam.

We zijn gespecialiseerd in audio (vintage) reparaties, van bandrecorder tot en met platenspelers onze technicus draaien hun handen er niet voor om, Heeft u dus een geliefde audio (vintage) apparaat staan welke u graag gerepareerd wilt hebben? of gewoon een onderhoudsbeurt nodig heeft neemt u dan contact met ons op en we zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren weer kan genieten van uw audio apparaat.

bandrecorder reparatie
bandrecorder reparatie 1
bandrecorder reparatie
bandrecorder reparatie 1