iPhone 7 plus reparatie

iPhone 7 plus reparatie Rotterdam

Je nieuwe iPhone 7 plus laten vallen en je scherm is kapot dat is vervelend gelukkig voor jou heb je de oplossing gevonden Electronic Repair Rotterdam is de iPhone specialist die het kapotte scherm van je iPhone 7 plus snel en vakkundig vervangt door een nieuwe. Een team van specialisten die jarenlange ervaring hebben op het gebied van iPhone reparatie staan voor je klaar om binnen 30 minuten je scherm te vervangen. U krijgt ook nog 3 maanden garantie op de reparatie en een officiële factuur me, deze kun je eventueel voor je verzekering gebruiken wanneer je iPhone 7 plus verzekerd is.

iPhone 7 plus scherm reparatie Rotterdam

Wanneer het scherm van je gloednieuwe iPhone 7 Plus kapot is, is dat natuurlijk erg balen! maar geen nood de reparateurs van Electronic Repair vervangen zelfs het scherm van de nieuwe iPhone 7 Plus in een hand omdraai. Vakkundig wordt het kapotte scherm vervangen door een gloednieuw scherm waarna je iPhone 7 Plus weer zo goed is als nieuw. Is het scherm dus kapot van je iPhone maak dan snel een reparatieafspraak en we zien je snel.

iPhone 7 plus reparatie klaar terwijl je wacht

De reparatie gebeurt terwijl je wacht, een kapot scherm van uw iPhone 7 Plus is vervangen in 30 minuten. Na het vervangen van het kapotte scherm ziet uw iPhone 7 Plus er weer uit als nieuw en kunt u weer gaan genieten van uw iPhone.

iPhone 7 Plus scherm reparatie klaar terwijl u wacht.

iPhone 7 Plus scherm reparatie in Rotterdam? wij vervangen het kapotte scherm in 30 minuten. Binnen no-time is uw iPhone 7 plus weer zo goed als nieuw en loopt u weer bellend de winkel uit, dat is de kracht van Electronic repair Rotterdam.

iPhone 7 opsturen voor reparatie.

We bieden een 24- uurs service aan door middel van uw iPhone 7 plus op te sturen. Wanneer u uw toestel naar ons opstuurt voor reparatie, is het mogelijk uw iPhone 7 plus binnen 24 uur retour verzonden te krijgen. Bespaar onnodige kosten en tijd en stuur uw toestel snel op via het formulier!

Staat uw iPhone 7 reparatie er niet bij?

Het kan voorkomen dat een reparatie niet in de reparatielijst staat, in dat geval neem dan contact met ons op en we bespreken samen met u de oplossing voor uw probleem.

iPhone 7 plus reparatie

iPhone 7 plus display zwart

€159.- maak reparatie afspraak

iPhone 7 plus display wit

iPhone 7 plus display wit

€159.- maak reparatie afspraak

iPhone 7 plus accu

iPhone 7 plus accu

€ 69,- maak reparatie afspraak

iPhone 7 plus oplaad connector

iPhone 7 plus oplaad connector

€ 69,- maak reparatie afspraak

iPhone 7 plus reparatie vandaag laten uitvoeren.

We zijn u op werkdagen van 08.00 tot 17.00 van dienst voor al u reparaties aan uw iPhone 7 plus. Wanneer u niet direct in de gelegenheid bent kunt u gebruik maken van de online afspraken planner, hier kiest u een datum en een tijdstip wat u het beste uitkomt om een iPhone 7 plus reparatie te laten uitvoeren bij ons. Heeft u vragen omtrent een iPhone 7 plus reparatie? neem dan telefonisch contact met ons op, onze contact gegevens kunt u vinden op de website.