Magnetron reparatie Rotterdam

Magnetron reparatie Rotterdam

Magnetron reparatie Rotterdam. Is uw magnetron kapot en bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf? neem dan contact met ons op. We repareren alle merken (combi) magnetrons of dat het nu gaat om een lampje die kapot is of een draaischijf die niet meer draait we repareren elk defect.

Samsung magnetron reparatie

Heeft u een combi magnetron van het merk Samsung die kapot is? we zijn specialisten van het merk Samsung dagelijks voeren we diverse reparaties uit aan defecte Samsung (combi) magnetrons. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring wanneer het gaat om diagnose stellen en het defecte onderdeel voor u te vervangen.

Geen garantie meer op uw magnetron?

Dan helpen wij u natuurlijk ook graag verder, wij zijn specialist op het gebied van magnetron reparaties tegen scherpe tarieven. Dankzij onze goede contacten met leveranciers kunnen we bijna elk benodigd onderdeel bestellen.

Wel of niet mijn magnetron repareren?

Door de jarenlange ervaring werken onze monteurs snel en efficiënt. En dat merkt u in uw portemonnee. Een doorsnee reparatie neemt namelijk slechts een half uur in beslag. Bovendien zijn onze tarieven aanzienlijk lager dan die van fabrikanten. Gemiddeld betaald u voor een reparatie 69 euro excl. onderdelen.

Twijfelt u of het repareren van uw magnetron nog wel loont? Geen probleem, onze reparateurs geven u een eerlijk advies. Constateert onze deskundige dat de magnetron reparatie te duur is in verhouding tot de leeftijd van uw defecte apparaat dan zal hij de reparatie niet uitvoeren. In dat geval betaalt u alleen de onderzoekskosten.

Vragen omtrent een magnetron reparatie?

We staan u graag te woord met antwoord op al uw vragen over een (combi) magnetron reparatie in Rotterdam. U kunt ons 6 dagen per week telefonisch bereiken op telefoonnummer 0180-471155 of per email dit kan 7 dagen per week, we zullen uiterlijk de volgende werkdag contact met u opnemen.