kef woofer reparatie

Electronic Repair: Kef subwoofer reparatie

Electronic repair Rotterdam is specialist in subwoofer reparaties. Wij repareren defecte, actieve subwoofers voor de huiskamer van diverse merken. Bij een reparatie van uw subwoofer kunt u ervan gaan dat een ervaren specialist de reparatie uitvoert met de beste onderdelen, en geven u garantie op de reparatie. Meer weten? Neem dan contact op! of breng u defecte keff subwoofer bij ons langs.

Kef PSW 2010 reparatie

Vertoont uw subwoofer een van de onderstaande klachten? Neem dan contact op en wellicht kunnen wij iets voor u betekenen!

  • de subwoofer bromt
  • de subwoofer ratelt
  • de subwoofer doet niets ondanks het groene lampje
  • de subwoofer werkt soms
  • de subwoofer geeft soms spontaan een knal

Wij hebben verschillende oplossingen om de bovengenoemde defecten te verhelpen. Na revisie gaat uw subwoofer langer mee en geniet u weer van de klank zoals hij eerst was. Meer weten? mail onsvoor meer informatie.

Reparatie Kef PSW 2010

Nadeel echter van deze versterker is dat de warmte die ontwikkeld wordt in de kast niet wordt afgevoerd. Daardoor komt het dat veel Kef PSW2010 subwoofers het snel laten afweten. Soms al na 5 jaar. Reparatie is veelal rendabel omdat we de kosten laag kunnen houden.

Garantie

Wij geven op 3 maanden garantie op onze reparaties. Ondanks onze zorgvuldige aanpak wil het wel eens voorkomen dat de subwoofer anders reageert op de reparatie dan verwacht. In de praktijk is de termijn van drie maanden ruim voldoende gebleken om de subwoofer uitgebreid te testen. 

kef woofer reparatie
kef woofer reparatie1
kef woofer reparatie rotterdam