iPhone 8 reparatie

iPhone 8 reparatie.

iPhone 8 reparatie. Het zal je maar gebeuren net je nieuwe iPhone 8 in gebruik genomen en je hebt deze laten vallen met als resultaat het scherm kapot van je gloednieuwe iPhone 8! dit is natuurlijk erg balen maar geen nood, Electronic repair in Rotterdam repareert je kapotte iPhone 8 binnen no-time. Je kan gemakkelijk via de website een reparatie afspraak maken op een datum en tijdstip die je het beste uitkomt op de afgesproken dag staat er een monteur voor je klaar die binnen 30 minuten het kapotte scherm voor je heeft gemaakt.

iPhone 8 reparatie klaar terwijl je wacht.

Bij ons hoef je je kapotte iPhone 8 niet achter te laten en dan dagen zonder je iPhone 8 te zitten, nee bij ons werkt het zo als je een reparatie afspraak hebt gemaakt dan kan je wachten op de reparatie die direct bij binnenkomst wordt uitgevoerd. Doorgaans neem een iPhone 8 reparatie 30 a 40 minuten in beslag waarna je iPhone 8 weer zo goed is als nieuw.

iPhone 8 reparatie met 3 maanden garantie.

Wanneer je bij ons een iPhone 8 reparatie hebt laten uitvoeren dan geven we 3 maanden garantie op de reparatie en het vervangen onderdeel (val-stoot en waterschade uitgesloten) dit houdt in dat wanneer erna de reparatie toch iets onverhoopt niet goed werkt of dat het vervangen onderdeel door een fabrieksfout defect is, we deze geheel kosteloos voor u vervangen.

iPhone 8 reparatie afspraak maken.

Bij ons kunt u op 2 manieren een reparatie afspraak maken voor uw iPhone 8, dit kan online via de reparatie planner hier kiest u een datum en een tijdstip dat u het best uitkomt, of u kunt telefonisch op werkdagen van 08.00 tot 17.00 een afspraak maken met een medewerker van de klantenservice.

Vragen over een iPhone 8 reparatie?

Heeft u vragen over een iPhone 8 reparatie of wilt u een reparatie afspraak maken? maak dan gebruik van de onderstaande knop, deze zal u naar onze contact pagina sturen.

iPhone 8 reparatie

iPhone 8 display zwart

€ 299,- maak reparatie afspraak

iPhone 7 plus display wit

iPhone 8 display wit

€ 299,- maak reparatie afspraak

iPhone 7 plus accu

iPhone 8 accu

€ 69,- maak reparatie afspraak

iPhone 7 plus oplaad connector

iPhone 8 oplaad connector

€ 69,- maak reparatie afspraak

iPhone 7 plus reparatie vandaag laten uitvoeren.

We zijn u op werkdagen van 08.00 tot 17.00 van dienst voor al u reparaties aan uw iPhone 7 plus. Wanneer u niet direct in de gelegenheid bent kunt u gebruik maken van de online afspraken planner, hier kiest u een datum en een tijdstip wat u het beste uitkomt om een iPhone 7 plus reparatie te laten uitvoeren bij ons. Heeft u vragen omtrent een iPhone 7 plus reparatie? neem dan telefonisch contact met ons op, onze contact gegevens kunt u vinden op de website.