iPad reparatie

iPad reparatie.

iPad reparatie. iPad repareren in Rotterdam? Dan bent u bij Electronic repair Rotterdam aan het juist adres. We repareren uw tablet in veel gevallen terwijl u erop wacht. Wij hebben uitstekende wachtruimtes waar u kunt genieten van een kopje koffie en zelfs kunt werken achter een computer terwijl wij ons storten op de tablet reparatie. de meeste tablet reparaties voeren wij voor u in 30 tot 60 minuten uit.

Meer informatie over een Apple iPad.

Bekijk de website van Apple voor meer informatie over een iPad.

iPad glas kapot.

Wanneer het glas kapot is van uw iPad is dat heel vervelend maar ook gevaarlijk! er kunnen scherpe randen ontstaan of stukjes glas loslaten met alle gevolgen van dien. Wanneer u merkt dat er een barst en/of scheur zit in het glas van uw iPad bel ons dan onmiddellijk of maak online een reparatie afspraak voor het vervangen van het kapotte glas. Hiermee voorkomt u dat er meer schade ontstaat en/of ongelukken gebeuren. Wij vervangen het kapotte glas in onze moderne werkplaats binnen 45 minuten door een nieuw en origineel exemplaar, waarna uw iPad er weer uitziet als nieuw.

Garantie op de reparatie.

Wanneer u bij ons het kapotte glas heeft laten vervangen krijgt u van ons 3 maanden garantie (val/stoot en waterschade uitgesloten). Tevens krijgt u van ons een officiële factuur mee die gebruikt kan worden wanneer de schade verzekerd is.

Gebruik van originele onderdelen.

Wij maken uitsluiten en alleen gebruik van de beste onderdelen! een iPad is een dure aankoop en verdient alleen de beste onderdelen. Kies daarom voor ons en laat uw dure iPad maken bij Electronic repair Rotterdam.

Samsung Galaxy S8 reparatie

Apple iPad Air 2

bekijk reparatie tarieven