Versterker reparatie

 
Versterker reparatie

Versterker reparatie.

Wanneer uw (vintage) versterker een revisie of een reparatie nodig heeft is dat een specialistisch werk. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoud en reparaties aan versterkers. Onze specialisten hebben van hun hobby hun werk gemaakt en met veel plezier, vakkundigheid en passie herstellen zij dagelijks diverse versterker van diverse merken voor onze klanten. Denk hierbij aan geluid uitval defecten, lampjes die niet meer werken maar ook complete onderhoud beurten behoren tot onze specialiteiten. In onze moderne werkplaats voorzien van alle high eind apparatuur zijn onze monteurs in staat om bijna elke reparatie succesvol uit te voeren waarna uw als tevreden klant weer jaren vooruit kan met uw geliefde versterker.

Welke merken repareren wij?

We kunnen elk merk repareren, dankzij onze goede en nauwe banden met diverse fabrikanten en importeurs zijn we in de meeste gevallen instaat om de benodigde onderdelen in korte tijd in huis te hebben.

Gemiddelde reparatietijd.

Daar vintage audio een vak apart is nemen onze monteurs uitgebreid de tijd om de reparatie succesvol af te ronden, waar de monteurs bijvoorbeeld een reparatie afrondt in 2 a 3 uur kan het bij een ander apparaat wel 1 week duren voordat deze hersteld is. Wij zullen u altijd een status update geven wanneer een reparatie uitloopt of er bijzondere dingen naar voren komen.

Reparatiekosten.

U krijgt van ons altijd vooraf een prijsopgave wat een reparatie zal gaan kosten, dit houdt in dat wij nooit een reparatie zullen uitvoeren waar u geen toestemming voor geeft! zo bent u verzekerd dat u achteraf nooit een dure reparatie factuur krijgt.

Onderzoekskosten

Het opsporen van een defect kan een tijdrovende klus zijn, wanneer u akkoord bent gegaan met de vooraf opgegeven prijsopgave berekenen wij geen onderzoekskosten en betaald u uitsluitend de reparatiekosten, wanneer een prijsopgave te hoog uitvalt en u besluit om uw versterker niet te laten repareren betaald u uitsluitend de onderzoekskosten van €45,-