Televisie reparatie Barendrecht

Televisie reparatie Barendrecht

Televisie reparatie Barendrecht

Televisie reparatie Barendrecht. Wanneer uw televisie kapot is en u bent woonachtig in Barendrecht en omstreken dan is Electronic repair Rotterdam de televisie reparateur voor u. In ons moderne pand gelegen pal naast de A15 kunt u voor al uw televisie reparaties 5 dagen per week bij ons langs komen op de Fennaweg 31 te Barendrecht. Wij repareren alle merken en modellen televisies, door onze jarenlange ervaring hebben onze monteurs binnen de kotste keren het defect opgespoord en verholpen.

Televisie goedkoop en vakkundig repareren in Barendrecht.

Ons bedrijf is een begrip geworden op het gebied van televisie reparatie, audio reparatie en smartphone reparatie we staan erom bekend dat wij betaalbare televisie reparaties uitvoeren tegen de beste kwaliteit! dankzij onze ruime ervaring en ruime voorraad aan onderdelen zijn we in staat om tegen een betaalbare prijs uw televisie te repareren.

Televisie reparatie hoeft niet duur te zijn.

Waar de meeste reparateurs al snel zeggen van "uw televisie is niet meer te maken" onderscheiden wij ons door tot het uiterste te gaan om uw geliefde televisie te repareren. Er wordt al snel gezegd van kan niet meer gemaakt worden, terwijl de televisie op componenten niveau prima herstel kan worden. Op componenten niveau repareren is een specialiteit van ons bedrijf, het houdt in het kort in dat we het defecte onderdeel op een voeding of moederbord door middel van metingen opsporen en vervangen, wat vele malen goedkoper is dat een compleet moederbord of voeding vervangen.

Televisie reparatie Barendrecht met garantie.

Wanneer u bij ons een reparatie heeft laten uitvoeren aan uw televisie krijgt u van ons 3 maanden garantie op de reparatie, dit houdt in dat wanneer het vervangen onderdeel door een fabrieksfout defect is geraakt deze geheel kosteloos voor u wordt vervangen.

Televisie aanmelden voor reparatie.

Bij ons hoeft u geen afspraak te maken om uw televisie te laten onderzoeken of te repareren. U bent van harte welkom op werkdagen vanaf 08.00 tot 17.00, u kunt ons prima bereiken met de auto, bij ons er ruime parkeer gelegenheid voor de deur aanwezig en is tevens ook gratis parkeren. Heeft u vragen over een televisie reparatie of een andere reparatie vraag dan kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 op telefoonnummer 0180-471155.