LG Televisie reparatie Rotterdam

LG Televisie reparatie Rotterdam

LG televisie reparatie Rotterdam

Voor een LG televisie reparatie neem contact met ons op, door onze jarenlange ervaring in herstel van televisie en audio zijn wij in staat om in de meeste gevallen je LG televisie te herstellen tegen een laag reparatiebedrag. In onze moderne werkplaats voeren we dagelijks reparaties uit aan televisies van alle bekende grote merken, denk hierbij aan LG, Samsung, Philips en Sony. Door onze grote netwerk kunnen wij bijna alle onderdelen van elk merk televisie bestellen. Wat ons bedrijf uniek maakt is dat wij op componenten niveau repareren wat in het kort inhoudt dat wij het defecte onderdeel vervangen van bijvoorbeeld een voeding of moederbord wat vele malen goedkoper is dan een compleet nieuw moederbord of voeding.

LG televisie geeft geen beeld meer.

Het kan voorkomen dat wanneer u de televisie aanzet er opeens geen beeld meer is, in dat geval is de televisie nog niet afgeschreven! het kan gebeuren dat de back-light verlichting automatisch wordt uitgeschakeld omdat er een defecte led is. In onze moderne werkplaats kunnen wij dit defect prima voor u oplossen door de defecte led te vervangen waarna u weer lang plezier kunt hebben van uw LG televisie.

LG Televisie aanmelden voor reparatie.

Je op 2 manieren een reparatie afspraak maken met ons, dit kan telefonisch op werkdagen vanaf 08:00 tot 17:00 bel hiervoor met onze klantenservice op telefoonnummer 0180-471155 of maak gebruik van het onderstaande reparatie formulier. Vul deze zo volledig mogelijk in dit versneld de reparatie procedure. Je kan ook je defecte LG televisie langs brengen bij ons in Barendrecht, hieronder vind je de adres gegevens van Electronic Repair Rotterdam:

Wanneer het toestel bij onze technische dienst binnen staat zal een technicus je televisie gaan onderzoeken, wanneer het defect is gevonden zal je gebeld worden wat het defect is, en welke reparatiekosten hieruit zullen voort vloeien het is dan aan jou om te beslissen om het nog rendabel is om de televisie te maken. Wij zullen onze adviezen kenbaar maken en adviseren om het toestel wel of niet te laten herstellen. Daar waar andere bedrijven zomaar reparaties uitvoeren waar je veel voor moet betalen vinden wij dat een open en eerlijke relatie met onze klanten centraal moet staan.

Maak gebruik van het aanmeldformulier om uw LG televisie voor een reparatie aan te melden, vul het formulier zo volledig mogelijk in dit versneld de reparatie procedure.

Vragen over een LG televisie reparatie?

Heeft u vooraf vragen omtrent een reparatie aan uw LG televisie? neem dan contact met ons op dit kan per email of telefonisch op telefoonnummer 0180-471155