iPhone reparatie Rotterdam

iPhone reparatie Rotterdam - Snel, vakkundig en betaalbaar.

iPhone reparatie Rotterdam. Of voor een andere reparatie aan de producten: Apple iPhone, Apple iPad Apple iPod gaat u naar Electronic Repair. We bieden de snelste en beste service tegen een scherpe prijs. We zorgen dat de klachten aan uw Apple apparatuur uiterlijk binnen 60 minuten worden gerepareerd. U ontvangt op deze service drie maanden garantie en geniet van een uitstekende wachtruimte voorzien van internet en koffie. In sommige gevallen kan het voorkomen dat een reparatie meer tijd in beslag gaat nemen mocht dit het geval zijn dan wordt u van tevoren uitvoerig hierover geïnformeerd.

Een iPhone reparatie in Rotterdam voeren we uit terwijl u erop kan wachten! Doorgaans neemt een iPhone reparatie 30 minuten in beslag waarna de reparatie is afgerond en u weer gebruik kan maken van uw gerepareerde iPhone.

iPhone reparatie in Rotterdam en omgeving

Klik hieronder voor tarieven en informatie over diverse reparaties. We zijn in staat om van alle modellen iPhone de schermen te herstellen als deze kapot of gebarsten zijn. Uw toestel ziet er weer uit als nieuw als u bij ons de winkel verlaat.

Zo werkt Electronic Repair we zijn pas tevreden als u dat bent. We realiseren ons dat vandaag de dag iedereen zijn iPhone nodig heeft voor diverse belangrijke zaken, vandaar dat u bij ons op een iPhone reparatie kan wachten. Een iPhone reparatie is doorgaans binnen 30 minuten gedaan waarna u weer van uw iPhone kan gaan genieten.

iPhone 7 scherm reparatie in Rotterdam

Voor een iPhone 7 scherm reparatie in Rotterdam en omgeving kunt u bij ons terecht, binnen 30 minuten vervangen we het kapotte scherm van uw iPhone 7 door een nieuw exemplaar. Na de reparatie is uw iPhone 7 weer zo goed als nieuw en kunt u weer volop genieten van u gerepareerde iPhone 7.

iPhone scherm reparatie Rotterdam

Een kapot scherm van bijvoorbeeld een iPhone 6 of een iPhone 6S vervangen we in 30 minuten door een nieuw en origineel scherm. Allereerst wordt vakkundig je kapotte scherm gedemonteerd en wordt er gekeken of er geen verdere defecte zijn aan je iPhone, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je weer terug moet komen omdat er toch een ander defect is. Na een uitvoerige controle wordt er een nieuw scherm geplaatst op je iPhone en is je telefoon weer zo goed als nieuw, er wordt ook even gekeken of de nieuwste firmware op je iPhone staat, zo niet dan voeren we deze update ook voor je uit.

Nadat de reparatie is afgerond lopen we samen nog even wat dingen na en is je iPhone gereed met 3 maanden garantie. Wanneer u opzoek bent naar een Apple iPhone reparatie bedrijf kunt u bij ons terecht. iPhone reparatie Rotterdam bel of maak vandaag nog een reparatie afspraak.

iPhone reparatie in Rotterdam vakkundig laten uitvoeren

We zijn een professionele, betrouwbare en prijsbewuste partner. Sinds 2009 hebben we ons gespecialiseerd in iPhone reparatie Rotterdam.

Voordat we een reparatie aan uw iPhone uitvoeren, nemen we de tijd om de klacht te bekijken en zelf te ervaren. Zodra het duidelijk is wat er mankeert aan de iPhone dan kunnen de monteurs aan de slag. De iPhone reparatie vindt plaats tegen zeer scherpe tarieven met garantie!

iPhone reparatie met 3 maanden garantie

Wanneer u bij ons langs komt omdat het scherm kapot is van uw iPhone vervangen we deze binnen 30 minuten door een nieuw scherm, na afloop van de reparatie krijgt u van ons 3 maanden garantie op de reparatie (val-stoot en waterschade) uitgesloten. Tevens krijgt u een factuur mee die u kunt gebruiken wanneer de schade gedekt is door uw verzekeraar. Voor al uw iPhone reparaties in Rotterdam ben u bij ons aan het goede adres.

Waterschade aan uw iPhone

Is uw iPhone in het water gevallen of is deze op een andere manier nat geworden? Dan is het noodzakelijk dat u deze zo snel mogelijk langs brengt voor een waterschade behandeling. We reinigen de iPhone in een chemisch bad waarna in de meeste gevallen de iPhone weer naar behoren zal werken. Het is dus noodzakelijk wanneer u waterschade hebt aan uw iPhone deze zo snel mogelijk langs te brengen, dit vergoot de kans dat we het toestel weer werkend krijgen.