Samsung Galaxy S8 Plus reparatie

Samsung Galaxy S8 Plus reparatie Rotterdam.

Samsung Galaxy S8 Plus reparatie. Voor een Samsung Galaxy S8 Plus reparatie reparatie kun je terecht bij Electronic repair in Rotterdam. Is je gloednieuwe Samsung Galaxy S8 Plus reparatie gevallen en is je scherm kapot maak dan een reparatie afspraak bij ons, hier vervangen we binnen 30 minuten je kapotte scherm door een nieuw en origineel scherm van Samsung. Je kan op de reparatie wachten in onze wachtruimte, doorgaans is dit een klaar terwijl je wacht reparatie. Uiteraard kun je voor alle modellen Samsung Galaxy smartphone en scherm reparatie bij ons terecht.

Samsung Galaxy S8 Plus reparatie scherm reparatie.

Wij vervangen het kapotte scherm van uw Samsung Galaxy S8 Plus reparatie binnen 3o minuten! u kunt dus op de reparatie wachten in tegenstelling tot het opsturen en minimaal 2 weken uw telefoon kwijt. Bij binnenkomst wordt u direct geholpen door een medewerker en u kunt genieten van een gratis kopje koffie of thee. Wilt ondertussen doorwerken op uw laptop of tablet dan is er gratis wifi beschikbaar voor onze klanten.

Garantie en originele Samsung onderdelen.

Op elke reparatie die we uitvoeren geven wij 3 maanden garantie, dus niet zoals de meeste belhuizen op de hoek garantie tot aan de deur. Nee bij ons kan je er vanuit gaan dat mocht er onverwachts iets gebeuren binnen de 3 maanden wat binnen de fabrieksgarantie valt dit geheel kosteloos wordt hersteld. Wij maken uitsluitend en alleen gebruik van originele onderdelen van Samsung! zodat je zeker weet dat na de reparatie je toestel weer zo goed is als nieuw.

Samsung Galaxy S8 Plus reparatie Smartphonepolis.

Smartphones vandaag de dag zitten boordevol hoogstaande elektronica, ook de schermen worden bij elke nieuwe serie beter en duurder. Een kapotte scherm kost doorgaans veel geld, daarom is het verstandig om een smartphonepolis af te sluiten, voor een paar euro per maand ben je dan verzekerd tegen ongelukken waarbij je scherm kapot kan gaan. In de meeste gevallen kost het dan alleen je eigen risico wat vele malen goedkoper is dan de gehele reparatiekosten. Voor meer informatie over het afsluiten van een Smartphonepolis voor je Samsung Galaxy S8 Plus reparatie kan je contact met ons opnemen op telefoonnummer 0180-471155 of een mailtje sturen met je vraag via onze contact pagina op de website.

Samsung Galaxy S8 Plus reparatie laten repareren in Rotterdam.

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf die uw defecte Samsung Galaxy S8 Plus reparatie kan repareren met garantie en originele onderdelen? stop dan met zoeken. Wij voeren dagelijks diverse reparaties uit voor onze klanten aan hun Samsung Galaxy S8 Plus reparatie, denk hierbij aan een kapot scherm dat is veroorzaakt door een val of een oplaad connector die niet meer werkt. Kortom voor al uw reparaties aan de Samsung Galaxy S8 Plus reparatie is Scherm reparatie Rotterdam het reparatiebedrijf voor u. Uiteraard kunt u ook voor alle andere modellen waarvoor u een Samsung reparatie in Rotterdam wilt laten uitvoeren bij ons terecht, kies uw model Samsung smartphone en maak een reparatie afspraak.

Samsung S8 Plus reparatie

Samsung S8+ display Violet

€ 339,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S8+ display zwart

Samsung Galaxy S8+ display zwart

€ 339,- maak reparatie afspraak

Samsung S8+ display Zilver

Samsung S8+ display Zilver

€ 339,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S8+ display coral blue

Samsung S8+ display coral blue

€ 339,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S8 Plus back cover reparatie
Samsung S8 Plus reparatie

Samsung S8+ back cover Violet

€ 79,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S8+ display zwart

Samsung Galaxy S8+ back cover zwart

€ 79,- maak reparatie afspraak

Copy of Samsung S8+ display Zilver

Samsung S8+ back cover Zilver

€ 79,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S8+ display coral blue

Samsung S8+ back cover coral blue

€ 79,- maak reparatie afspraak