Samsung Galaxy S8 reparatie

Samsung Galaxy S8 reparatie

Samsung Galaxy S8 reparatie. Voor een Samsung Galaxy S8 reparatie kun je terecht bij Electronic Repair in Rotterdam. Is je gloednieuwe Samsung Galaxy S8 gevallen en is je scherm kapot maak dan een reparatie afspraak bij ons, hier vervangen we binnen 30 minuten je kapotte scherm door een nieuw en origineel scherm van Samsung. Je kan op de reparatie wachten in onze wachtruimte, doorgaans is dit een klaar terwijl je wacht reparatie.

Samsung Galaxy S8 scherm reparatie.

Wij vervangen het kapotte scherm van uw Samsung Galaxy S8 binnen 3o minuten! u kunt dus op de reparatie wachten in tegenstelling tot het opsturen en minimaal 2 weken uw telefoon kwijt. Bij binnenkomst wordt u direct geholpen door een medewerker en u kunt genieten van een gratis kopje koffie of thee. Wilt ondertussen doorwerken op uw laptop of tablet dan is er gratis wifi beschikbaar voor onze klanten.

Garantie en originele Samsung onderdelen.

Op elke reparatie die we uitvoeren geven wij 3 maanden garantie, dus niet zoals de meeste belhuizen op de hoek garantie tot aan de deur. Nee bij ons kan je ervan uit gaan dat mocht er onverwachts iets gebeuren binnen de 3 maanden wat binnen de fabrieksgarantie valt dit geheel kosteloos wordt hersteld. Wij maken uitsluitend en alleengebruik van originele onderdelen van Samsung! zodat je zeker weet dat na de reparatie je toestel weer zo goed is als nieuw.

Samsung Galaxy S8 Smartphonepolis.

Smartphones vandaag de dag zitten boordevol hoogstaande elektronica, ook de schermen worden bij elke nieuwe serie beter en duurder. Een kapotte scherm kost doorgaans veel geld, daarom is het verstandig om een smartphonepolis af te sluiten, voor een paar euro per maand ben je dan verzekerd tegen ongelukken waarbij je scherm kapot kan gaan. In de meeste gevallen kost het dan alleen je eigen risico wat vele malen goedkoper is dan de gehele reparatiekosten. Voor meer informatie over het afsluiten van een Smartphonepolis voor je Samsung Galaxy S8 kan je contact met ons opnemen op telefoonnummer 0180-471155 of een mailtje sturen met je vraag via onze contact pagina op de website.

Samsung Galaxy S8 laten repareren in Rotterdam.

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf die uw defecte Samsung Galaxy S8 kan repareren met garantie en originele onderdelen? stop dan met zoeken. Wij voeren dagelijks diverse reparaties uit voor onze klanten aan hun Samsung Galaxy S8, denk hierbij aan een kapot scherm dat is veroorzaakt door een val of een oplaad connector die niet meer werkt. Kortom voor al uw reparaties aan de Samsung Galaxy S8 is Scherm reparatie Rotterdam het reparatiebedrijf voor u.

Samsung Galaxy S7 en Samsung S7 Edge reparatie Rotterdam.

Voor alle reparaties aan de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge kunt u bij ons terecht! of dat het nu gaat om een scherm reparatie of een back cover die vervangen dient te worden, we staan klaar om alle reparaties voor u uit te voeren tegen een betaalbare prijs. Alle Samsung reparaties die we uitvoeren voeren we vakkundig uit en geven daarom 3 maanden garantie op elke uitgevoerde reparatie.
Samsung Galaxy S8 reparatie

Samsung S8 display Violet

€ 329,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S8 display zwart

Samsung Galaxy S8 display zwart

€ 329,- maak reparatie afspraak

Samsung S8 display Zilver

Samsung S8 display Zilver

€ 329,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S8 display coral blue

Samsung S8 display coral blue

€ 329,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S8 Plus back cover reparatie
Samsung S8 back cover Violet

Samsung S8 back cover Violet

€ 69,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S8 display zwart

Samsung Galaxy S8 back cover zwart

€ 69,- maak reparatie afspraak

Copy of Samsung S8 display Zilver

Samsung S8 back cover Zilver

€ 69,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S8 display coral blue

Samsung S8 back cover coral blue

€ 69,- maak reparatie afspraak