Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie

Samsung Galaxy S6 Edge plus reparatie Rotterdam

Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie. We vervangen u kapotte scherm door een origineel exemplaar. Kom langs en we geven u vooraf een prijsopgave, is uw telefoon gevallen en is uw scherm hierdoor gebarsten? Geen probleem! Vanaf nu kunt u namelijk bij ons terecht voor een Samsung Galaxy S6 Edge Plus scherm reparatie. Onze medewerkers repareren het scherm van uw telefoon terwijl u wacht.

Klaar terwijl u wacht dus. Lang wachten of uw toestel opsturen voor reparatie is niet nodig: bij ons gaat u bellend de deur weer uit. Makkelijker en sneller kan het niet. Heeft u een andere reparatie nodig aan u Samsung Galaxy S6 Edge plus neem dat gerust contact met ons op, en we zoeken een oplossing voor het probleem. Dankzij onze nauwe samenwerking met diverse fabrikanten hebben we altijd een oplossing voor uw probleem.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie, klaar terwijl je wacht

De kracht van ons is om onze klanten z.s.m weer mobiel te krijgen, daarom kunt ook zonder afspraak bij ons terecht voor een Samsung S6 Edge Plus reparatie doorgaans duurt het vervangen van een kapot scherm 30 minuten daarna is uw smartphone weer zo goed als nieuw.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus scherm reparatie

Wanneer het scherm van uw Samsung Galaxy S6 Edge plus kapot is gegaan door bijvoorbeeld een val of door een andere reden dan kunnen wij het kapotte scherm voor u vervangen in 30 minuten. Ja binnen 30 minuten dus geen weken lang uw toestel kwijt maar gewoon op de reparatie wachten. Een ervaren technicus demonteert vakkundig het defect scherm en vervangt deze door een nieuw en origineel scherm afkomstig van Samsung.

Samsung Galaxy S6 Edge plus reparatie met originele onderdelen.

We gebruiken uitsluitend en alleen originele onderdelen afkomstig van Samsung. Dit in tegenstelling tot de meeste andere bedrijven die gebruik maken van goedkope namaak onderdelen die ernstige schade aan het toestel kunnen aanrichten kies dus voor origineel. Meer informatie over de Samsung S6 Edge Plus kun je vinden op de website van Samsung.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparatie

Samsung S6 Edge+ display goud

€ 249.- maak reparatie afspraak

Samsung S6 Edge+ display display zwart

Samsung S6 Edge+ display zwart

€ 249.- maak reparatie afspraak

Samsung S6 Edge+ display wit

Samsung S6 Edge+ display wit

€ 249.- maak reparatie afspraak

 
Samsung S6 Edge+ back cover reparatie
Samsung S6 Edge+ display back cover Goud

Samsung S6 Edge+ back cover Goud

€ 60,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S7 back cover zwart

Samsung S6 Edge+ back cover zwart

€ 60,- maak reparatie afspraak

Samsung S6 Edge+ back cover Wit

Samsung S6 Edge+ back cover Wit

€ 60,- maak reparatie afspraak

 

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie Rotterdam en omgeving.

De high end smartphone van Samsung. Ook hier voeren we reparatie aan uit of dat het nu een scherm reparatie is, of een oplaad connector die defect is we repareren het. Ons getrainde personeel stelt eerst een diagnose aan het toestel en zult u vooraf op de hoogte stellen wat het defect is voordat er een reparatie wordt uitgevoerd.

Zo komt u niet voor dure verassing te staan. Heeft u nog vragen of wilt u een reparatie afspraak maken? U kunt via ons afsprakensysteem een reparatie inplannen, wilt u liever persoonlijk contact dan kan u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 0180-471155.

We zijn op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 wilt u ons een e-mail sturen dan kan dat via onze contact pagina.

Meest uitgevoerde Samsung Galaxy reparatie:


Samsung Galaxy S5 scherm vervangen Rotterdam
Rotterdam Scherm Reparatie Samsung Galaxy S6
Samsung Galaxy reparatie Rotterdam
Display vervangen van Galaxy S4

Waar kan ik meer informatie vinden over de Galaxy S6 edge?.

Op de website van Samsung kan je alle informatie lezen betreffende de specificaties van de Samsung Galaxy S6 edge

Lees meer over de Samsung Galaxy S6 Edge Plus.