Wertgarantie reparatie in Rotterdam

Bent u verzekerd bij Wertgarantie en is uw Samsung Galaxy S8 of iPhone 7 Plus gevallen en is het scherm stuk? Geen nood wij regelen dat u dezelfde dag nog geholpen wordt met een scherm reparatie in Rotterdam. U kunt zonder afspraak bij ons terecht waarna binnen 45 minuten het kapotte scherm is vervangen.

Wertgarantie reparatie in Rotterdam, snel en vakkundig

Voor de rest regelen wij alles met uw verzekeraar afhankelijk of uw een eigen risico moet betalen sturen wij de reparatie factuur door naar de verzekeraar. Het is ook mogelijk om uw kapotte smartphone naar ons op te sturen gebruik hiervoor het contact formulier op de website.

Wertgarantie reparatie in Rotterdam zonder factuur.

Doorgaans is een reparatie aan uw Samsung en/of iPhone kosteloos voor u als verzekerde, afhankelijk van het type verzekering betaald u alleen het eigen risico en de rest regelen wij met de verzekeraar. Dit betekent dat u als klant snel weer op weg kan met een gerepareerde smartphone.

Wertgarantie reparatie met garantie.

Op de door ons uitgevoerde reparaties geven wij 3 maanden garantie! Dit houdt in dat mocht het onverhoopt voorkomen dat een onderdeel defect raakt door een fabricage fout deze geheel kosteloos wordt vervangen.

Smartphone opsturen voor reparatie.

Wanneer u niet woonachtig bent in Rotterdam en/of omgeving is het ook mogelijk om uw toestel naar ons op te sturen wij zullen dan uiterlijk binnen 3 werkdagen uw gerepareerde smartphone retour zenden, LET OP dat u altijd het toestel goed en zo veilig mogelijk dient te verzenden dit houdt in dat u het toestel goed dient in te pakken om transportschade te voorkomen.

Samsung reparatie in Rotterdam met een Wertgarantie.

Het mooist voor u als verzekerde van Wertgarantie is dat wanneer uw Samsung S8 Plus of een Samsung S7 Edge schade heeft opgelopen door bijvoorbeeld dat u per ongeluk het toestel heeft laten vallen en het scherm kapot is, deze zonder enige *betaling kunt laten herstellen bij ons dit is uiteraard afhankelijk van het type verzekering dat u heeft, check hiervoor uw polis.

iPhone reparatie in Rotterdam met een Wertgarantie, klaar terwijl u wacht.

Onze walk-in receptie is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 hier kunt u zonder afspraak binnenlopen voor een iPhone reparatie in Rotterdam met een Wertgarantie verzekering. Onze monteurs repareren alle modellen iPhones. Dankzij onze ruime voorraad van Apple onderdelen zijn we in staat om elke reparatie voor u uit te voeren.

wertgarantie reparatie in Rotterdam
wertgarantie reparatie in Rotterdam