Telefoon reparatie Rotterdam

Telefoon reparatie Rotterdam.

Telefoon reparatie Rotterdam. Vandaag de dag heeft iedereen van jong tot oud een telefoon of dat het nu een iPhone of Samsung telefoon is dat maakt in principe niet uit. Iedere telefoon kan kapot gaan en dat wilt u deze zo snel mogelijk gemaakt hebben. Electronic repair in Rotterdam is de telefoon reparateur in Zuid West Nederland. Wij voeren dagelijks vele telefoon reparaties uit in onze moderne werkplaats gelegen in Barendrecht. Of dat het nu gaat om een kapot scherm of een batterij die vervangen dient te worden, wij repareren alle defecten aan alle merken en modellen telefoons.

Telefoon reparatie met garantie.

Bij ons krijgt u 3 maanden garantie op een telefoon reparatie, val-stoot en waterschade uitgesloten. Daarom adviseren wij u ook altijd om de factuur die u van ons mee krijgt zeker de eerste 3 maanden goed te bewaren.

Welke merken telefoons repareren wij?

Wij repareren in principe elk merk telefoon, maar de koplopers zijn op dit moment de Samsung reparatie en de iPhone reparatie.

Telefoon reparatie met originele onderdelen.

Wij gebruiken uitsluitend en alleen originele onderdelen. Zo bent u als klant verzekerd van het feit dat ervoor de reparatie de aan uw telefoon is uitgevoerd alleen de beste onderdelen zijn gebruikt.

Meer informatie over een telefoon reparatie in Rotterdam.

Voor al uw vragen omtrent een telefoon reparatie kunt u ons op werkdagen telefonisch bereiken op telefoonnummer 0180471155 een medewerker van de klantenservice staat u graag te woord.

Afspraak maken voor een telefoon reparatie.

Wilt u een telefoon reparatie afspraak maken? u kunt gebruik maken van onze online afspraken planner, in een paar simpele stappen kunt een reparatie afspraak maken op een datum en tijdstip wanneer u dit uitkomt.

Samsung en iPhone telefoon reparatie Rotterdam.

We gebruiken dagelijks onze telefoon voor diverse dingen, een telefoon is niet meer uit weg te denken uit ons dagelijks leven maar een kapot scherm is zo gebeurt met als resultaat dat uw een telefoon reparatie Rotterdam nodig heeft om weer gebruik te kunnen maken van uw telefoon. In alle gevallen kunt u bij ons terecht om het kapotte scherm van bijvoorbeeld uw iPhone 7 of Samsung S7 Edge te laten vervangen door een nieuw scherm. In de meeste gevallen kunt u direct langskomen en staat er een monteur klaar om het kapotte scherm voor u te vervangen. De scherm reparatie wordt altijd uitgevoerd door een deskundige monteur met jarenlange ervaring op het gebied van telefoon reparaties. De monteur zal eerst vakkundig het kapotte scherm demonteren waarna het toestel grondig wordt schoongemaakt, daarna zal er een geheel nieuw scherm geplaatst worden waarna uw telefoon er weer uitziet als nieuw!