smartphone reparatie Rotterdam

Smartphone reparatie Rotterdam.

smartphone reparatie Rotterdam. Voor een smartphone reparatie in Rotterdam kunt u 5 dagen per week bij ons terecht, we repareren alle merken en modellen smartphones in onze vestiging in Rotterdam denk hierbij aan de populaire merken Samsung en iPhone. Een goede smartphone reparatie vergt kennis en kunde want vandaag de dag gebruiken we onze smartphone voor allerlei zaken zoals foto's maken, Whatsapp berichten versturen en onze Facebookpagina up to date houden. Het is daarom een probleem wanneer uw smartphone defect geraakt is door bijvoorbeeld een kapot scherm of een accu die niet meer wil opladen.

In al deze gevallen kunt u bij ons terecht voor een smartphone reparatie een vakkundig team van professionele monteurs staat voor u klaar om binnen een half uur uw smartphone weer gerepareerd te hebben! bij ons kunt u gewoon op de reparatie wachten onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Smartphone reparatie hoeft niet duur te zijn.

Een smartphone reparatie hoeft niet duur te zijn, zoals de meeste winkels vragen ze de hoofdprijs voor een scherm vervangen of een oplaadconnector vervangen, wij hanteren betaalbare prijzen voor een smartphone reparatie, zodat u altijd tegen een betaalbare prijs weer snel van uw gerepareerde Samsung of iPhone smartphone kan genieten. Het grote voordeel wat u bij ons krijgt is dat alle onderdelen die we gebruiken voor een smartphone reparatie origineel zijn, dit verzekerd u ervan dat u de beste kwaliteit onderdelen krijgt tegen een betaalbare prijs.

Smartphone reparatie met garantie.

Wanneer wij voor u een smartphone reparatie in Rotterdam hebben uitgevoerd betekent dit niet dat u na betaling geen recht meer heeft op garantie, waar u bij de meeste bedrijven "wordt afgewimpeld" met als excuus eigen schuld dikke bult  helpen wij u door een zekerheid te geven met 3 maanden garantie op de reparatie. Dit houdt in het kort in dat wanneer het vervangen onderdeel door een fabrieksfout of dergelijk niet meer werkt wij deze geheel kosteloos voor u vervangen.

Smartphone reparatie Rotterdam
Samsung reparatie Rotterdam
iPhone reparatie Rotterdam

Smartphone reparatie afspraak maken.

Een reparatie afspraak maken voor een smartphone reparatie in Rotterdam kunt zelf snel en eenvoudig doen, dit kan op 2 manieren:

  1. Telefonisch een reparatie afspraak maken.
  2. Reparatie afspraak maken met behulp van de afsprakenplanner.

Telefonisch een reparatie afspraak maken kan 5 dagen per week op telefoonnummer 0180-471155 een medewerker van de klantenservice staat u graag te woord en heeft alle antwoorden op u vragen, tevens kan de medewerker direct een reparatie afspraak voor maken op een datum en een tijdstip wanneer deze u het beste uitkomt. 

Reparatie afspraak maken met de online afspraken planner, wanneer uw niet direct weet wanneer het u uitkomt om een reparatie afspraak te maken kunt u zelf wanneer u weet welke dag en tijd u tijd heeft gebruik maken van de online afspraken planner. Deze zal u stap voor stap begeleiden met het maken van een afspraak, na afloop krijgt per e-mail een bevestiging met daarin een routebeschrijving en dergelijke.

iPhone reparatie Rotterdam.

We repareren alle modellen iPhone, zelfs de nieuwste modellen iPhone 7 Plus en de iPhone 7nu de leveringen volop plaats vinden van de nieuwste modellen zien we dat de schades aan deze modellen ook beginnen. De eerste klanten melden zich al bij ons met de vraag of we het kapotte scherm van hun iPhone kunnen repareren, uiteraard laten we onze klanten niet in de steek en zorgen wij ervoor dat onze klanten binnen 30 minuten weer met een gerepareerde iPhone hun weg kunnen vervolgen.

Samsung reparatie Rotterdam.

Ook de fanatieke Samsung Galaxy smartphone gebruikers kunnen bij ons terecht wanneer het scherm van hun Samsung Galaxy S7 Edge of Samsung Galaxy S6 kapot is gegaan. Dankzij onze nauwe banden met onze leverancier hebben wij alle onderdelen standaard op voorraad! dus wanneer u Samsung smartphone gerepareerd dient te worden bel ons dan en we zorgen ervoor dat u snel weer van uw gerepareerde Samsung smartphone kan genieten.