Samsung scherm laten vervangen in Rotterdam

Samsung scherm laten vervangen in Rotterdam

Samsung scherm laten vervangen in Rotterdam

Samsung scherm laten vervangen. Het kan iedereen zomaar gebeuren, je laat je dure Samsung Galaxy S7 Edge per ongeluk vallen met als resultaat dat het scherm gebarsten is. Dit uiteraard erg balen want een kapot scherm kan lelijke snijwondjes veroorzaken, in dat geval kan je het kapotte scherm van je Samsung Galaxy smartphone binnen 30 minuten bij ons laten maken.

Ja u leest het goed 30 minuten, binnen deze tijd hebben wij het kapotte scherm vakkundig gedemonteerd en vervangen door een geheel nieuw en origineel scherm van Samsung.

Samsung scherm laten vervangen met garantie

Bij ons geld wanneer we een scherm hebben vervangen zijn we ervan overtuigd dat het scherm is vervangen volgens de normen en regels die de fabrikant stelt aan een scherm vervanging, vandaar dat u van ons 3 maanden garantie krijgt op het scherm. Uiteraard vallen water, val en stootschade buiten de garantie.

Bij ons houdt de service niet op bij 1 bepaald model smartphone van Samsung. Dankzij jarenlange ervaring is de kennis van onze monteurs breed wat inhoudt dat zij expert zijn in reparatie uitvoeren aan alle modellen Samsung Galaxy Smartphones. 

We snappen als de beste dat niet iedereen een lege agenda heeft en in staat is om direct langs te komen voor een reparatie. Speciaal voor die klanten hebben we de mogelijkheid om een scherm reparatie afspraak in te plannen wanneer u dit uitkomt. Door gebruik te maken van de online afspraken planner kiest u een datum en een tijdstip wanneer u dit uitkomt, snel, makkelijk en zo geregeld dat is onze strategie.

Gebruik van originele Samsung onderdelen.

Er is vandaag de dag een enorm aanbod van namaak onderdelen afkomstig uit China, deze zijn relatief goedkoop qua inkoop maar van zeer slechte kwaliteit. Helaas hebben we het diverse malen meegemaakt dat klanten zich melden bij ons waarvan het scherm onlangs is vervangen maar waar nu de complete smartphone niet meer van werkt, door de slechte materialen die er worden gebruikt kan en kortsluiting optreden met alle gevolgen van dien! Bij ons kunt ervan vanuit gaan dat we alleen 100% originele Samsung onderdelen gebruiken zodat alleen de beste kwaliteit wordt gebruikt voor u geliefde Samsung Galaxy Smartphone.

Scherm reparatie afspraak maken in Rotterdam

Bij ons kun je op afspraak langs komen om je kapotte Samsung scherm te laten vervangen door een nieuw scherm. We proberen doorgaans op afspraak te werken om de wachttijd tot het minimaal te beperken voor je. Uiteraard kun je ook zonder afspraak langskomen het kan dan voorkomen dat we je vragen te wachten.