Samsung Galaxy S7 Edge reparatie

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie Rotterdam

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie. Voor een Samsung Galaxy S7 Edge reparatie in Rotterdam kun je terecht bij Electronic Repair Rotterdam. Is je gloednieuwe Samsung Galaxy S7 Edge gevallen en is je scherm kapot maak dan een reparatie afspraak bij ons, hier vervangen we binnen 30 minuten je kapotte scherm door een nieuw en origineel scherm van Samsung.

Je kunt op de reparatie wachten in onze wachtruimte, doorgaans is dit een klaar terwijl je wacht reparatie. U kunt bij ons terecht voor alle reparaties aan de Samsung Galaxy S7 Edge of dat het nu gaat om een kapot scherm na een val of een back cover die gebarsten is het maakt eigenlijk niet uit onze monteurs draaien hun hand er niet voor om en herstellen alle problemen die u ondervindt.

Samsung Galaxy S7 Edge scherm reparatie in Rotterdam

We vervangen het kapotte scherm van uw Samsung Galaxy S7 Edge binnen 3o minuten! U kunt dus op de reparatie wachten in tegenstelling tot het opsturen en minimaal 2 weken uw telefoon kwijt. Bij binnenkomst wordt u direct geholpen door een medewerker en u kunt genieten van een gratis kopje koffie of thee. Wilt ondertussen doorwerken op uw laptop of tablet dan is er gratis wifi beschikbaar voor onze klanten. Alle onderdelen die we gebruiken voor een scherm reparatie voor uw Samsung Galaxy S7 Edge zijn origineel en afkomstig van Samsung.

Dit geeft u de zekerheid dat wanneer de reparatie is afgerond en u een nieuw scherm heeft op uw Samsung S7 Edge deze weer zo goed is als nieuw en gerepareerd is met originele onderdelen. Ook voor een Samsung S6 reparatie of het vervangen van een kapot scherm van een Samsung S7 bent u bij ons aan het goede adres.

Op elke reparatie die we uitvoeren geven we 3 maanden garantie, dus niet zoals de meeste belhuizen op de hoek garantie tot aan de deur. Nee bij ons kun je ervan uit gaan dat mocht er onverwachts iets gebeuren binnen de 3 maanden wat binnen de fabrieksgarantie valt dit geheel kosteloos wordt hersteld. We maken uitsluitend en alleengebruik van originele onderdelen van Samsung! Zodat je zeker weet dat na de reparatie je toestel weer zo goed is als nieuw.

Samsung Galaxy S7 Edge Smartphonepolis

Smartphones vandaag de dag zitten boordevol hoogstaande elektronica, ook de schermen worden bij elke nieuwe serie beter en duurder. Een kapotte scherm kost doorgaans veel geld, daarom is het verstandig om een smartphonepolis af te sluiten, voor een paar euro per maand ben je dan verzekerd tegen ongelukken waarbij je scherm kapot kan gaan.

In de meeste gevallen kost het dan alleen je eigen risico wat vele malen goedkoper is dan de gehele reparatiekosten. Voor meer informatie over het afsluiten van een Smartphonepolis voor je Samsung Galaxy S7 Edge kun je contact met ons opnemen op telefoonnummer 0180-471155 of een mailtje sturen met je vraag via onze contact pagina op de website.

Samsung Galaxy S7 Edge laten repareren in Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf die uw defecte Samsung S7 Edge kan repareren met garantie en originele onderdelen? Stop dan met zoeken. We voeren dagelijks diverse reparaties uit voor onze klanten aan hun Samsung S7 Edge, denk hierbij aan een kapot scherm dat is veroorzaakt door een val of een oplaad connector die niet meer werkt. Kortom voor al uw reparaties aan de Samsung Galaxy S7 Edge is Scherm reparatie Rotterdam het reparatiebedrijf voor u.

Samsung Galaxy S7 Edge glas reparatie Rotterdam

Wanneer u uw Samsung S7 Edge heeft laten vallen en deze is ongelukkig terecht gekomen is de kans groot dat het glas gebarsten is, in dit geval dient u het scherm te laten vervangen het is niet mogelijk om alleen het glas te vervangen. Het scherm wordt compleet vervangen inclusief glas, touchscreen en MID-frame.

Samsung Galaxy S7 Edge reparatie

Samsung S7 Edge display Goud

€ 299,- maak reparatie afspraak

Samsung S7 Edge display zwart

Samsung S7 Edge display zwart

€ 299,- maak reparatie afspraak

Samsung S7 Edge display Wit

Samsung S7 Edge display Wit

€ 299,- maak reparatie afspraak

Samsung S7 Edge display Pink/Gold

Samsung S7 Edge display Pink/Gold

€ 299,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy S7 Edge back cover reparatie
Samsung S7 Edge back cover Goud

Samsung S7 Edge back cover Goud

€ 69,- maak reparatie afspraak

Samsung S7 Edge back cover zwart

Samsung S7 Edge back cover zwart

€ 69,- maak reparatie afspraak

Samsung S7 Edge back cover Zilver

Samsung S7 Edge back cover Zilver

€ 60,- maak reparatie afspraak

Samsung S7 Edge back cover Pink/Gold

Samsung S7 Edge back cover Pink/Gold

€ 60,- maak reparatie afspraak