Samsung Galaxy Note Edge reparatie

Samsung Galaxy Note Edge reparatie

Samsung Galaxy Note Edge reparatie. Is uw Samsung Galaxy Note Edge kapot en bent u op zoek naar een reparatiebedrijf in Rotterdam? dan heeft u deze gevonden Electronic repair in Rotterdam is de Samsung reparateur in Rotterdam. Als reparateur van o.a. Apple, Samsung, LG en Sony Xperia zijn we de specialisten voor uw smartphone. Wanneer bijvoorbeeld het scherm kapot is van uw Samsung Galaxy Note Edge repareren we deze binnen 30 minuten. Vakkundig wordt eerst het kapotte scherm gedemonteerd waarna er een nieuw origineel scherm wordt geplaatst. Na een paar controles is uw Samsung Galaxy Note Edge weer zo goed als nieuw. 

Samsung Galaxy Note Edge reparatie in Rotterdam.

Een smartphone reparatie kan bijna iedereen uitvoeren, maar een vakkundige en nette reparatie vergt kennis, gereedschap en kunde dit is niet voor iedereen zomaar te doen. De monteurs van Electronic repair in Rotterdam hebben jarenlange ervaring op het gebied van een Samsung Galaxy Note Edge reparatie. In onze moderne werkplaats zijn alle benodigde apparatuur en kennis aanwezig om uw Samsung Galaxy Note Edge te repareren. Wanneer u bij ons een Samsung Galaxy Note Edge reparatie heeft laten uitvoeren kunt u ervan uit gaan dat ze volgens de strenge eisen en normen is gedaan die een fabrikant aan een reparatie stelt.

Samsung Galaxy Note Edge reparatie in Rotterdam met garantie.

Wanneer u bij ons een Samsung Galaxy Note Edge reparatie heeft laten uitvoeren aan bijvoorbeeld een kapot scherm, geven wij na de scherm reparatie 3 maanden garantie op de reparatie (val/stoot en waterschade uitgesloten) tevens krijgt u een officiële factuur mee welke kan dienen wanneer de schade is gedekt door uw verzekeraar.

Wachten op de Samsung Galaxy Note Edge reparatie.

Bij ons hoeft u niet uw Samsung Galaxy Note Edge achter te laten voor een reparatie, u kunt gewoon wachten in onze wachtruimte wanneer de reparatie wordt uitgevoerd. Doorgaans neemt een scherm reparatie 30 minuten in beslag waarna uw Samsung Galaxy Note Edge er weer uitziet als nieuw.

Samsung Galaxy Note Edge reparatie met originele onderdelen.

Bij elke Samsung Galaxy Note Edge reparatie worden er uitsluitend originele Samsung onderdelen gebruikt! dus niet zoals de meeste reparatiebedrijven op de hoek die gebruik maken van namaak onderdelen die ernstige schade kunnen veroorzaken aan u Samsung Galaxy Note Edge.
Samsung Galaxy Note Edge reparatie

Samsung Galaxy Note Edge display zwart

€ 299,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy Note Edge display wit

Samsung Galaxy Note Edge display wit

€ 299,- maak reparatie afspraak

Samsung Galaxy Note Edge opsturen voor reparatie.

Wanneer u niet in de buurt woont van Rotterdam kunt u ook uw Samsung Galaxy Note Edge voor een reparatie naar ons opsturen. Wij zorgen er dan voor wanneer uw Samsung Galaxy Note Edge bij ons binnenkomst deze uiterlijk binnen 3 werkdagen gerepareerd weer bij u wordt bezorgt. Zorgt u ervoor dat wanneer u uw Samsung Galaxy Note Edge voor een reparatie naar ons opstuurt deze zo transport vriendelijk wordt verpakt. Wij zien niet verantwoordelijk voor eventuele transportschade bekijk hiervoor onze voorwaarde.