Reparatie Samsung Galaxy Rotterdam

Electronic repair Rotterdam, de Samsung specialist

Je mooie Samsung Galaxy doet niet meer wat je wilt, heeft rare kuren, of doet helemaal niets meer. Kom langs bij Electronic repair Rotterdam. Welk probleem of defect je Samsung smartphone ook heeft wij zorgen er snel en professioneel voor dat hij het weer gaat doen. Een aantal van onze voordelen op een rijtje:

  • Benodigde onderdelen altijd op voorraad
  • Reparatie uitgevoerd door een specialist
  • 3 maanden garantie op de reparatie en onderdelen
  • Na afloop officiële factuur mee
  • Originele Samsung onderdelen

Oplossing voor elk Samsung probleem

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van Samsung reparaties daardoor kunnen wij bijna elk probleem voor je oplossen, kom langs of neem contact met ons op en we zoeken een oplossing.
Reparatie Samsung Galaxy Rotterdam

Scherm kapot of gebroken?

Je telefoon laten vallen of ben je er per ongeluk op gaan zitten? dan bestaat de kans dat je nu met een kapot of gebarsten scherm zit maar geen probleem dit lossen wij binnen 30 minuten op voor je. Wij vervangen het kapotte scherm terwijl je er op kan wachten. Kies je model Samsung smartphone en kom langs.

Samsung reparatie van alle modellen

Wij repareren alle modellen van het merk Samsung Galaxy, van het vervangen van een kapot scherm van je Samsung S8 Plus tot het vervangen van de accu van een Samsung S7 Edge niks is te gek voor de monteurs van Electronic repair in Rotterdam. Wij voeren tegen een betaalbare prijs alle reparaties uit terwijl u op de reparatie kan wachten. Bel of kom langs voor een Samsung reparatie in Rotterdam.
Samsung S8 reparatie Rotterdam