Reparatie LG televisie Rotterdam

Reparatie LG televisie Rotterdam

Reparatie LG televisie Rotterdam. Voor een reparatie aan uw LG televisie bent u bij ons aan het goede adres! ons bedrijf is gespecialiseerd in o.a. LG televisie reparaties. In rotterdam staan we bekend om onze expertise en kennis op het gebied van televisie reparaties, onze moderne en ruime werkplaats is voorzien van alle laatste high end apparatuur en dergelijke om vakkundig LG televisie reparaties te kunnen uitvoeren.

Goedkoop uw LG televisie gerepareerd in Rotterdam

We snappen als de beste dat een televisie reparatie niet duur hoeft te zijn, daarom repareren we uw kapotte LG televisie tegen een betaalbare prijs met 3 maanden garantie, zo bent u altijd verzekerd dat de reparatie vakkundig is uitgevoerd. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met LG televisie en zijn daarom in staat om in korte tijd een diagnose te stellen wat er defect is aan de televisie, we kunnen u dan snel een prijsopgave doen waarna herstel zo snel mogelijk zal plaats vinden zodat u weer van uw gerepareerde LG televisie kan gaan genieten.

Snelle reparatietijden

Het is natuurlijk erg vervelend wanneer uw LG televisie kapot gaat, niet iedereen heeft de luxe om een 2e toestel neer te zetten. Electronic repair Rotterdam heeft ervaren televisie monteurs die dankzij jarenlange ervaring binnen een korte tijd het defect aan uw toestel hebben gevonden. De gemiddelde reparatietijd bedraagt 3 werkdagen.

LG televisie laten repareren bij Electronic repair Rotterdam

Bij ons hoeft u geen afspraak te maken om uw televisie te laten repareren, u kunt van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uw defecte LG televisie langs brengen bij onze vestiging in Barendrecht. Onze adresgegevens kunt u vinden op de contact pagina van de website. Een medewerker van de klantenservice zal het toestel in ontvangst nemen waarna u netjes een ontvangstbewijs krijgt dat u het toestel voor onderzoek/reparatie bij ons heeft achtergelaten.

Bij ons betaalt u alleen de onderzoekskosten van €30,- vooraf, dit kan zowel per pin als contant. De onderzoekskosten worden in mindering gebracht op de uiteindelijke reparatiefactuur. Op elke reparatie die we uitvoeren aan een LG televisie geven we 3 maanden garantie, dit geeft aan hoe zeker we van onze zaak zijn nadat we uw LG televisie hebben gerepareerd. Uiteraard ook na de 3 maanden bent u van harte welkom als u problemen ondervindt met de televisie.