iPhone stuk

iPhone stuk.

iPhone stuk – gemaakt binnen 30 minuten. iPhone stuk? Wanneer je iPhone stuk is ondervindt je veel ergernissen hierdoor, letters die niet meer werken als je een bericht wilt maken of erger nog je beeld blijft helemaal zwart.

In dat geval kan je een iPhone reparatie afspraak maken bij ons, een getraind team van ervaren monteurs staat voor je klaar om binnen 30 minuten je kapotte iPhone te maken. Dit alles gebeurt in onze moderne werkplaats uitgerust met de laatste technieken en eisen die de branche hieraan stelt.

Reparatie aan alle modellen iPhone.

Dagelijks voeren wij reparaties uit aan alle modellen iPhone’s, denk hierbij een de iPhone 6, iPhone 6S en de iPhone 5S. We vervangen kapotte schermen binnen 30 minuten door een nieuw en origineel scherm, maar ook een defecte accu is binnen no-time vervangen door een nieuwe.

iPhone reparatie met garantie.

Op elke reparatie die we uitvoeren aan een iPhone geven wij 3 maanden garantie, val, stoot en waterschade zijn hiervan uitgesloten. Tevens krijgt u een officiële factuur van ons mee deze dient tevens als garantiebewijs.

Bij ons kan je zelf een datum en een tijdstip kiezen wat jou het beste uitkomt, maak hiervoor gebruik van onze online afspraken planner. Hier kan je een datum en een tijdstip reserveren, als voordeel hiervan is dat je niet hoeft te wachten maar direct geholpen wordt bij binnenkomst.

iPhone reparatie Rotterdam tegen een betaalbare prijs.

We snappen als de beste dat een iPhone reparatie een dure aangelegenheid kan zijn, niet iedereen heeft zomaar een x bedrag liggen om een iPhone reparatie te laten uitvoeren. Vandaar dat we een iPhone reparatie uitvoeren tegen een betaalbare prijs. Wij vinden dat onze klanten de beste service verdienen die betaalbaar moet zijn. Laat daarom wanneer je iPhone stuk is deze repareren bij Electronic Repair in Rotterdam dan ben u verzekerd van een goede en betaalbare iPhone reparatie.

Selecteer het model iPhone en bekijk alle reparatie tarieven