iPhone scherm reparatie Rotterdam

iPhone scherm reparatie Rotterdam

Voor een iPhone scherm reparatie in Rotterdam bent u bij ons aan het goede adres.  Rotterdam is een dichtbevolkte stad waar veel van onze klanten gebruik maken van een iPhone, gelukkig kunt u bij ons terecht wanneer het scherm of de accu van uw iPhone vervangen dient te worden. Wij zijn gevestigd op het randje van Rotterdam /  Barendrecht en zijn prima bereikbaar met de auto of met openbaar vervoer!

bij ons kunt u wachten op de iPhone reparatie deze is doorgaans binnen 30 minuten succesvol afgerond. Bij ons staat service en kwaliteit voorop bij een iPhone reparatie, dit houdt in dat we altijd originele onderdelen gebruiken en de tijd nemen voor bijvoorbeeld een scherm reparatie zodat u er verzekerd van bent dat na de reparatie uw iPhone er weer uitziet als nieuw. Kortom voor een iPhone scherm reparatie Rotterdam bent u bij ons aan het goede adres.

iPhone scherm reparatie in Rotterdam - Klaar terwijl u wacht

De kracht van ons bedrijf is om onze klanten zo snel en zo goed mogelijk weer op pas te helpen wanneer hun iPhone scherm kapot is. U kunt wanneer het scherm van uw iPhone kapot is bij ons langs komen in Rotterdam / Barendrecht. Dit kan op afspraak maar ook wanneer u in de buurt bent kunt u zonder afspraak langs komen, u wordt dan binnen 30 minuten geholpen en ben snel weer mobiel bereikbaar. Voor een iPhone scherm reparatie Rotterdam met de beste service en kwaliteit zijn we de reparateur voor u in Rotterdam.

Klaar terwijl u wacht

Wij begrijpen dat niet iedereen zomaar even van het werk weg kan om even een reparatie te laten uitvoeren, daarom zorgen wij ervoor dat de reparatie klaar is terwijl u wacht. U kunt gebruik maken van de online afspraken planner, u wordt dan bij binnenkomst gelijk geholpen door een medewerker, zoek dus niet verder maar maak gelijk een reparatie afspraak bij Electronic repair Rotterdam.

Reparatie prijzen & tarieven

Klik hieronder op uw model om de prijzen en tarieven te zien voor de verschillende reparaties die we uitvoeren. Staat het probleem en of de prijs er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Voordelen iPhone reparatie bij Electronic repair Rotterdam.

Alle reparaties worden uitgevoerd door specialisten met een jarenlange ervaring met iPhone reparaties, u kunt er dus van uitgaan dat uw iPhone op de juiste wijze wordt gerepareerd bij ons. Ook bieden wij voordelige tarieven voor iPhone reparaties en u krijgt 3 maanden garantie op de reparatie en op de onderdelen die vervangen zijn. Mocht er dus onverhoopt toch wat mis gaan dan hebt u hier garantie op en kunt u er vanuit gaan dat dit netjes wordt opgelost door ons! wanneer u een iPhone reparatie laat uitvoeren bij ons bent u ervan verzekerd dat de reparatie wordt uitgevoerd door ervaren specialisten voor de juiste prijs en dat u niet voor verassingen komt te staan.

Direct een reparatie afspraak maken voor een iPhone reparatie in Rotterdam.

Hieronder vindt u ons gegevens, wij zijn 5 dagen per week geopend, heeft u vragen of wilt u een reparatie afspraak maken? neemt u dan gerust contact met ons op we staan u graag te woord.

Selecteer het model iPhone en bekijk alle reparatie tarieven