iPhone reparatie

iPhone reparatie, klaar terwijl u erop wacht

iPhone reparatie. iPhone laten repareren in Rotterdam? Snelle en betaalbare reparatie is mogelijk!

Een iPhone kan bij een val-schade vele beschadigingen oplopen zoals een gebarsten scherm, batterij die niet oplaadt of het niet kunnen afspelen van muziekbestanden. Alle reparaties die u maar kunt bedenken kunnen terwijl u wacht, binnen 30 minuten repareren. Al ruim 8 jaar is Electronic repair in Rotterdam de specialist op gebied van smartphone reparatie.

Hoe het werkt is heel simpel! U maakt via de online agenda of met onze klantenservice een afspraak en komt langs. Onder het genot van een kopje koffie wordt uw toestel professioneel gerepareerd. Maximaal 30 minuten later heeft u weer een goed werkend toestel. Simpel, snel en efficiënt. We verwijzen u graag door naar onze betaalbare reparatie tarieven per model, wat u hieronder kunt selecteren! en direct een reparatieafspraak voor kunt maken, dit kan online of telefonisch.

iPhone reparatie in Rotterdam, snel, vakkundig en met garantie

Wij begrijpen dat wanneer je iPhone kapot is en gerepareerd dient te worden dat je zo snel mogelijk een iPhone reparatie wilt laten uitvoeren als je in Rotterdam bent. In dat geval is Electronic repair Rotterdam jouw iPhone reparateur die de je iPhone direct maakt als je binnenkomt tegen een betaalbare prijs en met 3 maanden garantie.

Meest voorkomende iPhone reparatie Rotterdam

  • iPhone scherm kapot
  • iPhone glas gebroken of beschadigd
  • iPhone behuizing vervangen
  • iPhone achterkant gebroken of beschadigd
  • iPhone scherm groene of paarse strepen repareren
  • iPhone batterij vervangen
  • iPhone laadt niet meer op

Allemaal iPhone reparaties die wij uitvoeren in onze vestiging in Rotterdam en Barendrecht. Kortom voor een iPhone reparatie in Rotterdam of Barendrecht kom snel langs.

iPhone reparatie aan elk model iPhone.

We kunnen elke iPhone reparatie aan elk model iPhone voor je uitvoeren, denk hierbij aan de iPhone 8, geen reparatie is te gek voor onze monteurs. Dagelijks weten klanten in Rotterdam en omgeving ons te vinden voor een reparatie aan hun iPhone,  meestal via via hebben ze vernomen dat Electronic repair in Rotterdam de iPhone specialist is en dat we altijd na tevredenheid een reparatie uitvoeren. We zijn dat ook trots op de vele goede reviews die we krijgen van onze klanten. 

Nu de nieuwste modellen van Apple iPhone worden uitgeleverd zien en merken we dat de eerste klanten zich bij ons melden met schade aan hun iPhone 8 of iPhone 8 Plus, doorgaans is het scherm kapot door een val of andere oorzaak, onze iPhone specialisten hebben de klanten alweer geholpen met het vervangen van een kapot scherm.

Selecteer het model iPhone en bekijk alle reparatie tarieven