iPhone reparatie in Rotterdam

Electronic repair RotterdamApple Mobile

iPhone reparatie in Rotterdam

iPhone reparatie in Rotterdam

Voor een iPhone reparatie in Rotterdam ben je bij ons 5 dagen per week van harte welkom, we voeren een iPhone reparatie uit terwijl je erop wacht! ja je leest het goed direct je iPhone weer gebruiken na een iPhone reparatie in Rotterdam bij Electronic repair. Met de komt van de nieuwe modellen iPhone zoals de iPhone 8 Plus en de iPhone X timmert Apple weer hard aan de weg, helaas zijn ook deze nieuwere modellen erg gevoelig voor val-schade waardoor je scherm kapot kan gaan.

iPhone reparatie Rotterdam

Wanneer het scherm van je iPhone 8 Plus of iPhone 7 kapot is gegaan heb je een iPhone scherm reparatie nodig, in dat geval kun je bij ons direct terecht om het scherm van je kapotte iPhone direct te vervangen voor een geheel nieuw iPhone scherm. Na een grondige inspectie en een schoonmaakbeurt wordt een nieuw scherm geplaatst en wordt gelijk voor je gekeken of de software up to date is, zo niet dan updaten we gratis gelijk je iPhone voor je.

iPhone scherm reparatie in Rotterdam

We staan bekend om de beste service en kwaliteit als het gaat om een iPhone reparatie! Onze monteurs hebben liefde en passie voor het vak en dat vindt je terug in al hun iPhone reparaties die ze voor je uitvoeren. Onze monteurs voeren een iPhone scherm reparatie uit in een moderne werkplaats voorzien van de laatste high end gereedschappen enzovoort.