iPhone 8 scherm reparatie Rotterdam

iPhone 8 scherm reparatie Rotterdam

iPhone 8 scherm reparatie Rotterdam

Voor een iPhone 8 scherm reparatie Rotterdam ben je bij ons van harte welkom. We vervangen het kapotte scherm van je iPhone 8 terwijl je wacht. Voor een betaalbare prijs wordt het complete scherm inclusief glas en lcd vervangen door een geheel nieuw iPhone 8 scherm.

iPhone 8 scherm reparatie in Rotterdam goedkoop

Wij zijn van mening dat een iPhone 8 scherm reparatie in Rotterdam betaalbaar moet zijn voor iedereen, vandaar vragen wij niet de hoofdprijs voor een iPhone 8 scherm reparatie maar krijgt u wel de beste kwaliteit iPhone 8 scherm en de beste service die we maar kunnen verlenen.

Bij ons hoeft u niet weken te wachten en door te lopen met een kapotte iPhone 8 scherm, bij ons kunt u in de meeste gevallen dezelfde nog terecht en voeren we een iPhone 8 scherm reparatie voor u uit. Omdat een iPhone 8 scherm reparatie een deskundige reparatie is duurt de reparatie wat langer dan een doorsnee iPhone 6 reparatie. Gemiddeld duurt een iPhone 8 scherm reparatie 45 minuten waarna de iPhone 8 weer zo goed is als nieuw!

iPhone 8 scherm reparatie met garantie

Wij vinden het niet meer dan normaal dat u garantie krijgt op de uitgevoerde iPhone 8 scherm reparatie, per slot van rekening wanneer u een nieuwe televisie koopt krijgt en verwacht u ook garantie toch? Vandaar dat wij op elke uitgevoerde iPhone 8 scherm reparatie 3 maanden garantie geven uiteraard zijn val-schade, waterschade en drukschade uitgesloten van deze garantie.

iPhone scherm kapot?

Maak vandaag nog online een reparatie afspraak om het kapotte scherm van uw iPhone te laten vervangen in Rotterdam door de monteurs van Electronic repair Rotterdam, wij staan bekend om onze service, kwaliteit en hoogstaande reparaties alle iPhone modellen. Kies daarom voor de echte iPhone reparateur in Rotterdam en kom langs voor een iPhone 8 scherm reparatie Rotterdam.

iPhone 8 reparatie

iPhone 8 display zwart

€ 260,- maak reparatie afspraak

iPhone 8 display wit

iPhone 8 display wit

€ 260,- maak reparatie afspraak

iPhone 8 accu

iPhone 8 accu

€ 69,- maak reparatie afspraak

iPhone 8 oplaad connector

iPhone 8 oplaad connector

€ 69,- maak reparatie afspraak