iPhone 8 glas reparatie

iPhone 8 glas reparatie in Rotterdam

iPhone 8 glas reparatie. Het zal je maar gebeuren ben je de trotse eigenaar van de gloednieuwe iPhone 8 laat je deze vallen met als resultaat het glas van je nieuwe iPhone 8 kapot! wat nu? geen nood je kan terecht bij Electronic repair in Rotterdam voor een iPhone 8 glas reparatie. Een iPhone 8 glas reparatie houdt in het kort in dat de complete voorkant inclusief LCD scherm vervangen wordt door een geheel nieuw scherm.

iPhone 8 glas reparatie klaar terwijl je wacht

Bij ons hoef je je iPhone 8 niet achter te laten als je dat niet wilt, je kan onder het genot van een kopje koffie en/of thee wachten op de iPhone 8 glas reparatie in Rotterdam! ja je leest het goed gewoon wachten en na ongeveer 30 minuten is je iPhone 8 glas gerepareerd mooi toch?!

iPhone 8 reparatie met garantie

Op elke iPhone 8 glas reparatie krijg je van ons 3 maanden garantie op het vervangen onderdeel, dus mocht er toch onverhoopt iets met het scherm aan de hand zijn wat onder de fabrieksgarantie valt vervangen we kosteloos het scherm voor je.

iPhone 8 glas reparatie

iPhone 8 display zwart

€ 260,- maak reparatie afspraak

iPhone 8 display wit

iPhone 8 display wit

€ 260,- maak reparatie afspraak

iPhone 8 accu

iPhone 8 accu

€ 69,- maak reparatie afspraak

iPhone 8 oplaad connector

iPhone 8 oplaad connector

€ 69,- maak reparatie afspraak

iPhone 8 glas reparatie afspraak maken

Bij ons kan je op 2 manieren het kapotte scherm van je iPhone 8 laten repareren. Wanneer je niet instaat bent om direct langs te komen kan je gebruik maken van de online reparatie afspraken planner hier kan je op een dag en tijdstip wanneer het jou uitkomt langs komen.

Voordeel hiervan is dat je bij binnenkomst direct wordt geholpen en dus snel weer onderweg bent met je gerepareerde iPhone 8.

ONLINE REPARATIE PLANNER