iPhone 8 en 8+ scherm reparatie

Electronic repair RotterdamApple Mobile

iPhone 8 en 8 Plus scherm reparatie in Rotterdam worden nu uitgevoerd.

Nu de iPhone 8 en iPhone 8 Plus volop worden uitgeleverd zien we de eerste schade gevallen langs komen. Klanten melden zich nu al met scherm schade die is ontstaan door een val of ander onheil. Electronic repair Rotterdam heeft de eerste kapotte schermen van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus al vervangen er daarmee de klanten dus weer gelukkig gemaakt. Nu de iPhone 8 en iPhone 8 Plus worden geleverd bij een verlenging van je abonnement kiezen veel mensen ervoor om de nieuwe iPhone 8 en iPhone 8 Plus te verzekeren tegen schade. Dit is een slimme zet aangezien een iPhone 8 en iPhone 8 Plus scherm reparatie aardig in de papieren kan lopen.

Het is bij ons ook mogelijk om je toestel te verzekeren, wij zijn door Wertgarantie als geautoriseerde service center  aangewezen wat in houdt dat we reparaties maar ook verzekeringen kunnen en mogen afsluiten, waardoor je toestel direct is verzekerd.

iPhone 8 en 8 Plus scherm reparatie vakkundig werk.

Net als bij de voorgangers van de iPhone 8 en iPhone 8 Plus is het scherm vervangen een vakkundig klusje wat gedaan moet worden door specialisten! al onze monteurs hebben jarenlange ervaring op het gebied van iPhone reparaties en dus kunt u er verzekerd van zijn dat de reparatie altijd wordt uitgevoerd door een iPhone specialist.

Een iPhone 8 en iPhone 8 Plus scherm reparatie neemt ongeveer 30 minuten in beslag, eerst wordt het toestel gereinigd en wordt er gekeken of alles nog in orde is, na het plaatsen wordt er ook nog voor je gekeken of je iPhone 8 of iPhone 8 Plus voorzien is van de laatste firmware, zo niet wordt dit voor je gedaan.

iPhone 8 of iPhone 8 Plus reparatie afspraak maken?

Bij ons kun je online een afspraak maken, of gewoon simpelweg langskomen wanneer je niet in de gelegenheid bent om online een afspraak te maken, uiteraard helpen we je dan z.s.m.