iphone 7 scherm vervangen

Wilt u uw iPhone 7 (plus) scherm vervangen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Bij Electronic repair Rotterdam vervangen wij het kapotte iPhone 7 scherm binnen 30 minuten door een geheel nieuw scherm en dat terwijl u op de reparatie kan wachten. Onze moderne wachtruimte is voorzien van gratis koffie, thee, internet en televisie. 

Wilt u naast een iPhone 7 scherm reparatie weten of er nog andere gebreken aanwezig zijn? dan kunt u dat aangeven, we zullen dan een uitgebreid onderzoek voor u uitvoeren. Wilt u meer informatie over onze tarieven voor een iPhone 7 scherm reparatie en de andere reparaties van Electronic repair Rotterdam? Bekijk dan rustig op de onderstaande pagina’s onze reparatietarieven.

Deskundig iPhone 7 scherm vervangen

Al onze technische medewerkers voldoen aan alle technische eisen die in deze branche verplicht zijn gesteld. Wanneer wij voor u uw iPhone 7 scherm vervangen, wordt dat altijd gedaan door specialisten. Onze specialisten  hebben ruime ervaring in het repareren en vervangen van technische mankementen en defecten. Een iPhone 7 scherm reparatie is dan ook geen enkel probleem voor ons.

iphone 7 scherm vervangen

iPhone 7 display zwart

€ 169.- maak reparatie afspraak

iPhone 7 display wit

iPhone 7 display wit

€ 169.- maak reparatie afspraak

iphone 7 scherm vervangen

iPhone 7 Plus

€ 179 maak reparatie afspraak

iPhone 7 display wit

iPhone 7 Plus display wit

€ 179 maak reparatie afspraak

Blijft de garantie van mijn toestel behouden?

Nee. De garantie vervalt.