Golf 7 geen geluid repareer discover pro

Golf 7 geen geluid repareer discover pro.

Een bekend probleem met het geluid is bij de Discover Pro van Volkswagen een bekend probleem, het begint in de meeste gevallen met het wegvallen van het geluid op 1 kanaal en later alle kanalen. Wij kunnen door middel van een reparatie dit probleem verhelpen, daarvoor hebben we de main unit nodig van uw navigatiesysteem. Deze wordt uit uw auto gehaald indien gewenst, of kan opgestuurd worden naar ons filiaal in Rotterdam.

Golf 7 geen geluid repareer discover pro

Discover media Pro geluid reparatie

Een discover media Pro is een complexe reparatie waar deskundigheid en specialisatie bij komt kijken, Electronic repair in Rotterdam staat bekend om het uitvoeren van complexe reparaties op componenten niveau, dit houdt in het kort in dat onze specialisten het defecte component opsporen en vervangen wat vele malen goedkoper is dan compleet vervangen. Zo ook bij de discover media Pro wordt het defecte component vervangen door een origineel onderdeel afkomstig vanuit de fabriek. Wanneer we de discover media Pro hebben gerepareerd is deze weer zo goed als nieuw en is het discover media Pro geluid uitval probleem verholpen.

Discover Media Pro opsturen voor reparatie.

Het is noodzakelijk om het console welke in het handschoenen vakje zit te demonteren deze is benodigd voor de reparatie, dit kunt zelf doen of deze kunt u laten demonteren door de dealer. Wanneer wij het console binnen hebben zal deze uiterlijk binnen 3 werkdagen weer gerepareerd retour worden gezonden. Op alle door ons uitgevoerde reparaties geld een garantieperiode van 2 jaar.