DISCOVER PRO GEEN GELUID

DISCOVER PRO: GEEN GELUID | NAVIGATIESYSTEEM VOLKSWAGEN

Een bekend probleem onder de Discover Pro systemen zijn wegvallen van het geluid of helemaal geen geluid meer uit de boxen. In dat geval is een reparatie noodzakelijk om de Discover media Pro weer te laten werken zoals het hoort. Het vervangen van de complete unit loopt in de honderden euro's wat eigenlijk niet nodig is, een Discover media Pro reparatie bij Electronic repair is de oplossing.

Discover media Pro reparatie, hoe werkt het?

Voor de reparatie is het noodzakelijk dat het console in het handschoenen kastje eruit wordt gehaald, dit kun jezelf doen of bij de dealer, omdat de Discover media Pro reparatie een complexe reparatie is daarom duurt de reparatie gemiddeld 4 werkdagen. Binnen dit tijdstip is de console hersteld en uitvoerig getest en desgewenst retour gezonden.

DISCOVER PRO GEEN GELUID

Wilt u graag uw Discover Pro gerepareerd hebben? Heeft u een geluidsprobleem veroorzaakt door de Discover Pro? Herkent u dit audio probleem? Geen geluid uit een speaker (links of rechtsvoor) of helemaal geen geluid meer in uw Golf 7, Passat B8 of andere auto met Discover Pro?

Wij repareren dit audio probleem snel en vakkundig. U kunt het Discover Pro met geluidsprobleem door de dealer laten uitbouwen en deze wordt binnen 5 werkdagen gerepareerd , met garantie! U kunt deze ook zelf uitbouwen en naar ons adres afsturen, het gaat alleen om de navicomputer in het dashboardkastje.