Discover media pro geluid problemen

Electronic repair RotterdamAudio reparatie

Discover media pro geluid problemen.

Na maanden lang onderzoek en diagnoses stellen zijn we erin geslaagd om Volkswagen Discover media Pro serie te herstellen wanneer deze geluid klachten heeft zoals wegvallen van 1 kanaal of helemaal geen geluid meer.

Een Discover media pro unit is een duur regelapparaat wat in de meeste Volkswagen, Audio, Columbus en Seat zitten, het is een onderdeel van de auto waarin je de media, navigatie, radio ect kan regelen maar ook kan instellen. Het vervangen van dit apparaat kosten gemiddeld €2500,00! JA je leest het goed zoveel kost dit apparaat daarom is het dus lonend wanneer u klachten heeft over het geluid en dergelijke bij ons de Discover media pro aan te bieden voor reparatie tegen een fractie van de prijs.

Discover media pro geluid problemen

Discover media pro reparatie

We zijn de specialisten op het gebied van Discover media pro reparaties, in onze high-tech technische dienst zijn alle gereedschappen en diagnose apparatuur aanwezig om complexe reparaties uit te kunnen voeren. Een Discover media pro reparatie wordt uitsluitend en alleen uitgevoerd door een specialist met jarenlange ervaring zo bent u verzekerd dat u dure Discover media pro in goede handen is en na de reparatie weer zo goed is als nieuw.